Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Αρχίζουν οι αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ

Την παραχώρηση τριών ή τεσσάρων παικτών θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου του Βορά», Παντελής Κωνσταντινίδης, ξεκίνησε τις επαφές με παίκτες και ομάδες και έχει ως σκοπό να μειώσει το μπάτζετ, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών.

Οι μετακινήσεις θα γίνουν είτε επέλθει η συμφωνία με τους Άραβες είτε όχι, μια και ορισμένοι παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Μάκη Χάβο. Ο πρώτος που αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Κουτσιανικούλης, που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και δεν υπολογίζεται εδώ και πολύ καιρό. Άλλοι δύο παίκτες που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν από τους Θεσσαλονικείς είναι ο Φιλόμενο και ο Παπάζογλου. Για τους δύο ποδοσφαιριστές έχει ενδιαφερθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Φιλόμενο να μην έχει δείξει ακόμα τις προθέσεις του ενώ ο Παπάζογλου αρνήθηκε. Ωστόσο αυτοί δεν θα είναι οι μόνοι που μπορεί να αποχωρήσουν από την Τούμπα.

Πολωνικά δημοσιεύματα για Μέλικσον

Στον ΠΑΟΚ στέλνουν τον αρχηγό της Ισραηλινής Χαποέλ Μπερσεβά, πολωνικά δημοσιεύματα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται στο στόχαστρο της Βίσλα Κρακοβίας, η οποία είναι έτοιμη να κάνει πρόταση 600.000 ευρώ, ενώ όπως αναφέρει το Sports.pl έχει δεχθεί κρούση και από τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός χαφ πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 αγώνες και σκόραρε 9 τέρματα ενώ φέτος μετράει 14 συμμετοχές με 3 τέρματα.

Θλάση ο Μπουσαΐντι και άδεια γιορτών

Θλάση στον δικέφαλο υπέστη ο Ανίς Μπουσαΐντι στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και σήμερα θα φανεί το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός. Από σήμερα ξεκινάει η άδεια των παικτών για τις γιορτές. Οι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» πήραν επτά και εννιά (όσοι αλλάξουν ήπειρο) μέρες ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το νέο έτος με γεμάτες τις μπαταρίες, για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμα του 2011.

Επιμέλεια: Ανδρέας Παπαχρηστόπουλος

www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου