Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ- Club Brugge (22.05 ANT1)

Σήμερα η ομάδα μας υποδέχεται τη βελγική Brugge στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής μέρας του 4ου ομίλου του Europa League. Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελέιται από τους:

Κρέσιτς, Χαλκιά, Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκη, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Φιλομένο και Μπαλάφα ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπουσαϊντί, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Λίνο, Μαλεζάς και Σνάουτσνερ και οι δύο νεαροί τερματοφύλακες, Κουτζαβασίλης, Γιακουμής και οι Βαγγέλης Γεωργίου και Κριστιάνο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Σε ό,τι αφορά τη βασική ενδεκάδα για τον αγώνα με την Μπριζ, ο Χάβος σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το γνωστό 4-2-3-1. Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ζουέλα και Σακελλαρίου στα άκρα της άμυνας με τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο. Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι τα αμυντικά χαφ και μπροστά τους ο Ίβιτς που θα έχει στα πλάγια τον Βιερίνια και τον Ελ Ζαρ. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ πάει για την νίκη σήμερα, η οποία εάν συνδυαστεί και με νίκη της Διναμό επί της Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, του δίνει από σήμερα τη πρόκριση!

Η βαθμολογία:
P.A.O.K            7
Dinamo Zagreb  7
Villareal            6
Club Brugge      2

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 15/12 με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τη Dinamo στο Zagreb και την Brugge να υποδέχεται την Villareal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου