Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρόταση στον Χάνκε, Χάβος: «Να μειώσουμε τα λάθη»

Και ενώ στον ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων με τον επενδυτικό όμιλο από τη Μέση Ανατολή, δημοσιεύματα του ξένου Τύπου κάνουν λόγο για πρόταση του «Δικεφάλου» του βορρά στον Μίκε Χάνκε του Αννόβερο. Σύμφωνα με την «Observer», οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει ήδη επίσημη πρόταση προς τον διεθνή Γερμανό άσο και περιμένουν την απάντηση του.
Όπως αναφέρεται, η πρόταση κατατέθηκε στην αρχή της εβδομάδας. Ο 27χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στο Ανόβερο από 2007 (74 συμμετοχές, 16 γκολ), δεν είναι μέσα στα πλάνα του προπονητή της γερμανικής ομάδας, Μίρκο Σλόμκα και για αυτό μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Είναι 12 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του (1 γκολ).

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Χάνκε έχει ακόμα δύο προτάσεις στα χέρια του, από Ζυρίχη και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Παρατηρήσεις και συγχαρητήρια από Χάβο

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος μίλησε χθες στους ποδοσφαιριστές του, για την εμφάνισή τους, κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα με την Λάρισα: «Συγχαρητήρια Ήταν μία μεγάλη νίκη, που ήρθε σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και πετύχαμε το γκολ», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μόλις δεχθήκαμε το γκολ όμως εξαφανιστήκαμε. Αυτό θα μπορούσε να μας στοιχίσει κι ευτυχώς που δεν συνέβη. Μετά συνήλθαμε στο δεύτερο μέρος. Πρέπει, όμως, να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε και για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων: «Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια, στα οποία πρέπει να ανταποκριθούμε».

www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου