Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Εδώ οι Αραβες, εκεί οι Αραβες...

...που είναι οι Αραβες λένε στον ΠΑΟΚ. Μπορεί η απόφαση να έχει ληφθεί από τον επενδυτικό όμιλο του Κατάρ για επένδυση στον «Δικέφαλο» ωστόσο παρατηρείται καθυστέρηση εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Σε αναμμένα κάρβουνα θα κάθονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μέχρι τις 20 του Δεκέμβρη που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Και αυτό γιατί ενώ έχουν πάρει το ΟΚ από τον επενδυτικό όμιλο, ο οποίος φαίνεται, σύμφωνα με την «Εξέδρα» να έχει πάρει την απόφαση να επενδύσει στον ΠΑΟΚ, παρατηρείται μια καθυστέρηση.

Η καθυστέρηση οφείλεται στα γραφειοκρατικά κολλήματα που αντιμετωπίζονται. Σε μια χώρα που ακόμη και το πιο απλό θέμα μπορεί να κολλήσει στα γραφειοκρατικά γρανάζια, η συνεργασία δυο εταιριών, όταν μάλιστα η μια έρχεται από χώρα εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης, καθίσταται χρονοβόρα.

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να προχωρήσουν οι Άραβες στην σύσταση μιας εταιρίας με έδρα την Ελλάδα και να ακολουθήσουν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια νεοσύστατη εταιρία, ούτως ώστε να έχει τα εχέγγυα για να προχωρήσει σε επενδύσεις.

Οι Άραβες έχουν δώσει την εντολή στο νομικό τους τμήμα να προχωρήσει τις διαδικασίες τάχιστα, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και να ξεκινήσει η επένδυση.

Στον ΠΑΟΚ διατηρούν στάση αναμονής και προγραμματίζουν και για τα δυο ενδεχόμενα, αν και αντιλαμβάνονται ότι το θέμα πλέον είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου