Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Προτάθηκε ο Ίσμαελ Μπλάνκο, εκκρεμεί του Μαλεζά για ΑΕΚ

Ίσμαελ Μπλάνκο και για τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός, που βρίσκεται εν αναμονή της πρότασης που θα του γίνει από την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο, προτάθηκε στον «Δικέφαλο» του βορρά, την ίδια ώρα που υφίσταται και το ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων», Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, ενόψει του καλοκαιριού και στο προσκήνιο εμφανίστηκε το όνομα του Ίσμαελ Μπλάνκο. Το συμβόλαιο του Αργεντινού με την ΑΕΚ δεν έχει ανανεωθεί και αν δεν γίνει, στον «Δικέφαλο» του βορρά αναμένεται να «ψαχτούν» για την περίπτωση του ενόψει του καλοκαιριού.

Προς το παρόν δεν υφίσταται κάτι περισσότερο από σκέψεις που γίνονται για τον «ζορό», αφού άλλωστε εκκρεμεί και η πρόταση της Ένωσης.

Εν τω μεταξύ, «πόρτα» στην ΑΕΚ για την παραχώρηση του Στέλιου Μαλεζά έριξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στος δύο πλευρές στα απόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της Ένωσης φτάνει στις 350.000 ευρώ και υπάρχει και η διάθεση να παραχωρηθεί ο Λεονάρντο, ο οποίος βρίσκεται στην έξοδο.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δεν έχει λήξει και θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα αν μπορεί να προχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Μαλεζάς δεν βλέπει και με πολύ θετικό μάτι μία ενδεχόμενη μετακίνηση στην ΑΕΚ, αφού θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

www.sportnet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΛΑΝΚΟ....ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ...ΖΩΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή