Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Επίθεση απο κρανοφόρους αρειανους στον Αλεξανδρίδη και το γιο του


Επίθεση δέχτηκε απο περιπου 30 αλήτες που φορουσαν κράνοι και κρατούσαν λοστούς, ο παλαιμαχος του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Οι γνωστοι άγνωστοι φλώροι τις παπαναστασιου, πεταξαν πετρες και εσπασαν με λοστους το αυτοκίνητο του, στο οποίο ήταν μέσα και ο μικρός γιος του.

Για να δούμε τα ΜΜΕ αυτης της χώρας, θα αναφερθουν στο συμβάν, ή θα το κάνουνε γαργάρα.

παρακαλούνται οι φίλοι κλαψωμουνιδες οπαδοί του αρεως να βγούν και να καταδικάσουν την ενεργεια, να ρουφιανέψουν τους ανεγκέφαλους, να στείλουνε μαζικά e-mails σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας, να βγεί η χαρτοπαιχτική λέσχη να βγάλει ανακοίνωση.

Η κατάντια των οπαδών που χτυπάνε μπαμπάδες με παιδιά, που την πεφτουνε στα αμάξια, 30 άτομα με εναν πατέρα και τον γιο του.



ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ πρώτοι στην κλάψα
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ πρώτοι στην ρουφιανιά
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ πρώτοι καταδότες
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ πρώτοι στην προπαγάνδα
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ πρώτοι στο ψέμμα

ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

2 σχόλια:

  1. Δυο ανακοινώσεις για το θέμα..
    ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.. ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ?? ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΚΑΙOΣΥΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.

    ΤΑ "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ??

    ΤΑ ΖΩΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ.. ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ Β', ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΚΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2003 ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

    30 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ (!!) ΕΞΩ ΑΠΟ FRANCHICE ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΣΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ..

    ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 20-30 ΟΠΑΔΟΥΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ FRANCHISE ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΚΟΤΣΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΟΜΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΣΑΝ 30-40 ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΟΥΖΙ, ΧΕΙΡΟΜΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΑΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..

    ΦΛΩΡΕ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΚΟΤΣΙΔΑ (ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 10+ ΜΑΓΑΖΙΩΝ..) ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ 3-4 ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΛΟΥΒΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ.
    http://www.paok-kordelio.gr/Eisagwgh.html

    Ανακοίνωση του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την επίθεση κατά του Κυριάκου Αλεξανδρίδη

    Με αφορμή την άνανδρη και εγκληματική επίθεση που δέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο γιος του, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας προς τον φίλο και παλιό συμπαίκτη μας. Το περιστατικό αυτό, μετά από εκείνο της Σουρωτής, είναι το δεύτερο που συμβαίνει στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες.
    Τέτοιες εγκληματικές ενέργειες είναι πέρα από την ανθρώπινη λογική και εκτός των άλλων, δυναμιτίζουν το ποδόσφαιρο.
    Εμείς ευχόμαστε ο Θεός να φωτίσει αυτούς τους ανθρώπους, που προβαίνουν σε ανάλογες ενέργειες, να αντιληφθούν ότι αυτές δεν βοηθούν σε τίποτα!
    Απεναντίας κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία.
    Τέλος καταδικάζουμε απόλυτα ανάλογες ενέργειες απ' όπου κι αν προέρχονται και θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι πρέπει να ενεργήσουν άμεσα, ώστε αυτές να σταματήσουν προτού να είναι αργά!

    http://www.paokhistory.gr/default.aspx?pageid=610

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia zoi xilo kolotourki kai pouste akoma pou ama thelete na xerete stin souroti varousate mikra paidia me maxeria flori

    ΑπάντησηΔιαγραφή