Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ειδική προετοιμασία για Βιτόλο

Μπορεί όλοι στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, ωστόσο ντέρμπι είναι και φυσικά δεν είναι ένα απλό ματς. Και για ορισμένους ποδοσφαιριστές το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα ιδιαίτερο ματς.
Οπως για τον Βίκτορ Βιτόλο για παράδειγμα, που θα επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», από όπου δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή ακριβώς η επιστροφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή έχει απασχολήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και τον ίδιο τον Βιτόλο και για αυτό έγινε σημαντική προσπάθεια ώστε ο παίκτης να μείνει ανεπηρέαστος και να μη φορτιστεί συναισθηματικά.

Ο Βιτόλο πάντως δείχνει μέχρι τώρα να αντιμετωπίζει πολύ ψύχραιμα την όλη κατάσταση, έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον ότι όντως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι της Κυριακής όπως ένα από τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος κι αυτό ακριβώς θέλουν και οι άνθρωποι του «δικέφαλου».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βιτόλο θα είναι ένας από τους τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που θα είναι την Κυριακή στην αποστολή κι έχουν παίξει τα προηγούμενα χρόνια στον Αρη. Πέρυσι ο Παπάζογλου και πριν δύο χρόνια οι Ιβιτς και Χαλκιάς.

www.sentragoal.gr

1 σχόλιο:

  1. Θα τον δούμε τον μόδιστρο την Κυριακή τι ψάρια θα πιάσει. Ας ελπίσουμε όχι πολλά.

    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή