Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Οι επιστροφές των... πρώην και ο Ιταλός Δερμιτζάκης!

 Η πρόσληψη προπονητή είναι το πιο σημαντικό θέμα στον Δικέφαλο καθώς αυτή είναι που θα δρομολογήσει και τις υπόλοιπες εξελίξεις στον «ασπρόμαυρο» σύλλογο. 

Γι΄ αυτόν τον λόγο λοιπόν στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να λειτουργήσουν υπό πίεση. Ο Ζήσης Βρύζας φαίνεται πως έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του προπονητή και είναι αυτός που εξετάζει κάποιες καλές περιπτώσεις Ισπανών και Ιταλών τεχνικών με καλό βιογραφικό και με προσιτό μισθό. 

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ώρα με τον Παύλο Δερμιτζάκη να φαίνεται πως έχει ενημερώσει τον Πανθρακικό πως θα μείνει στον σύλλογο της Κομοτηνής χωρίς αυτό όμως να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη τουλάχιστον μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης. 

Σίγουρα πάντως την δεδομένη στιγμή ο Δερμιτζάκης δείχνει να έχει… χάσει έδαφος μετά τις τελευταίες εξελίξεις. 

Το θέμα Μάρκος Αντόνιο 

Όσο για τον Μάρκος Αντόνιο; Έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ με 300.000 ευρώ ετήσιες απολαβές όπως γράψαν τα Πορτογαλικά ΜΜΕ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δέχτηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο και για αυτό και αρνήθηκε πρόταση της Πορτογαλικής Γκιμαράες. 

Ωστόσο πλέον περιμένει το τελικό "οκ" και από τους «ασπρόμαυρους» που προσπαθούν να βρουν λύσεις και τον τρόπο που θα "ξεφορτωθούν" έναν κεντρικό αμυντικό καθώς υπάρχουν ήδη στο ρόστερ τέσσερις. 

Σαλπιγγίδης: "Όχι στις αντιπαραθέσεις" 

Στο μεταξύ συνέντευξη στην εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά έδωσε Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης όπου μεταξύ άλλων είπε: 

Για το γεγονός ότι πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επιθυμούν την επιστροφή του: "Είναι φυσιολογικό γιατί αγαπάνε την ομάδα και η ομάδα πηγαίνει μπροστά όταν υπάρχει ενωτικό κλίμα και όχι αντιπαραθέσεις. Αυτό είναι το σωστό, για να λειτουργεί μία μεγάλη ομάδα και αυτό είναι το καλύτερο". 

Και για όσους έχουν αντίρρηση δήλωσε: "Σεβαστό. Είναι φυσιολογικό. Έχω πει κατά καιρούς πολλά, αν έρθει εκείνη η ώρα (εννοεί της επιστροφής) θα πούμε περισσότερα και μια και καλή να τελειώνει κι αυτό το κομμάτι". 

Πρέπει να σημειωθεί ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει η ανακοίνωση συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και η επιστροφή του Έλληνα επιθετικού στην Τούμπα θα επισημοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου