Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

"Κόλπο γκρόσο" με Μπαλαρντίνι;

Όταν γράφαμε για… χαρτορίχτρες που επισκέπτονται κάποιοι για να βρουν τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, ίσως κάποιοι να γέλασαν. Όταν αναφέραμε ότι μόνο ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας γνωρίζουν απόλυτα τι συμβαίνει με τους υποψήφιους προπονητές είχαμε πλήρη γνώση και δεν γινόταν τυχαία αναφορά. Και να τώρα που ξαφνικά προέκυψε ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι!


Άλλωστε καθόλου τυχαίο δεν ήταν ότι "αποφύγαμε" να αναφέρουμε πολλές λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο θέμα.

Χθες όντως ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στον Μάριο Μπερέτα. Κι όντως ο Ζήσης Βρύζας μίλησε με τον ιταλό τεχνικό. Όμως ο Μπερέτα δεν είναι η μοναδική επιλογή. Υπάρχει ο Βάλτερ Νοβελίνο και η έκπληξη που ακούει στο όνομα Νταβίντε Μπαλαρντίνι!

Ένας προπονητής με σαφώς πιο εντυπωσιακό βιογραφικό αφού από τους άλλους δύο. Άλλωστε προσφάτως βρέθηκε στο πάγκο της Λάτσιο με την οποία κατέκτησε το 2009 το Σούπερ Καπ νικώντας την Ίντερ του Μουρίνιο.

Ενώ επίσης έχει ένα βασικό στοιχείο που πρωτο-αναφέραμε στο Sport 24.gr από την πρώτη στιγμή πως ενδιαφέρει τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, δηλαδή την νεαρή ηλικία. Είναι μόλις 46 ετών.
Βέβαια ακόμα πιο εντυπωσιακή θα είναι η κίνηση, αν τελικά ο ΠΑΟΚ επιλέξει τον Μπαλαρντίνι καθώς ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται και στην λίστα του Ολυμπιακού!

O Mπαλαρντίνι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τους πάγκους των ακαδημιών των Μπολόνια, Τσεζένα και Μίλαν. Στην συνέχεια ανέλαβε την Κ19 της Πάρμα και το 2004 βρέθηκε στο πάγκο της πρώτης ομάδας της Σαμπενετεντέσε.

Το 2005 πήγε στην Κάλιαρι. Το 2006 στην Πεσκάρα και το 2007-08 επέστρεψε την Κάλιαρι.

Ο 46χρονος προπονητής την σεζόν 2008/09 ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του, οδηγώντας την Παλέρμο στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Στις 15 Ιουνίου 2009 ανακοινώθηκε η πρόσληψη του από την Λάτσιο. ( Aναλυτικό βιογραφικό ΕΔΩ )

Σήμερα λοιπόν, θα ανακοινωθεί λογικά το όνομα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, με την αγωνία να είναι μεγάλη αφού έστω και αν είναι νωρίς, το θέμα αυτό εξελίχθηκε σε σήριαλ που είχε τα εξής επεισόδια: Ζόρζε Κόστα, Δερμιτζάκης, Μπερέτα, Νοβελίνο Μπαλαρντίνι και τους… γύρω, γύρω που προτάθηκαν!

Ποιος θα είναι ο… τυχερός; Λίγες ώρες υπομονή.



www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου