Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟΚ με Νοβελίνο


Ο Βάλτερ Νοβελίνο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Ιταλού προπονητή, Δημήτρη Σχετάκη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το olaPAOK.gr μαζί του, ο ατζέντης, που δραστηριοποιείται στην Ιταλία, αποκάλυψε ότι υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ, μέσω τρίτου προσώπου, που δεν κατονόμασε.
Τόνισε ακόμη ότι στο παρελθόν υπήρξαν συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό, ενώ σκιαγράφησε το προφίλ του 57χρονου Βάλτερ Νοβελίνο.
"Υπάρχει έμμεση επαφή με τον ΠΑΟΚ. Όλες οι πλευρές γνωρίζουμε τι ζητάει ο ένας από τον άλλον. Ο Νοβελίνο δείχνει ενδιαφέρον να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει κόσμο, ιστορία, ενώ αγωνίζεται και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αποτελεί δέλεαρ για οποιονδήποτε προπονητή", είπε αρχικά ο Δημήτρης Σχετάκης.
Και συνέχισε: "Στο παρελθόν είχαμε μιλήσει με ελληνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και με τον Ολυμπιακό, όμως δεν καταλήξαμε κάπου. Αυτό τον καιρό έχουμε επαφές και με ομάδες από την Ιταλία".
Το προφίλ
Όσον αφορά στο προφίλ του Ιταλού προπονητή, ο Σχετάκης ανέφερε: "Ξέρει να κρατάει την πειθαρχία στα αποδυτήρια, ενώ στα θετικά μπορεί να λογιστεί ότι ξέρει να προσαρμόζεται σε μια ομάδα ανάλογα με το υλικό που διαθέτει".
Για να καταλήξει: "Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας γνωρίζουν τι σημαίνει Ιταλός προπονητής, γιατί έχουν αγωνιστεί στην Ιταλία. Η στροφή στην ιταλική αγορά, αν τελικά γίνει, πιστεύω ότι θα αποφέρει οφέλη στον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου