Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Θέλει ΠΑΟΚ ο Κάμπορα!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την λύση της συνεργασίας με τον Χαβιέ Κάμπορα, υπο προυποθέσεις μπορεί να οδηγήσει τον Αργεντίνο άσο στην Τούμπα ο οποίος αυτοπροτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά»!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά» ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, θέλει να παραμείνει στην Θεσσαλονική και να συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους». Μπορεί μέχρι χθες τα όσα αναφερόντουσαν αλλά και οι ενδείξεις να έδειχναν ότι ο παίκτης φεύγει άμεσα διότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα η πρόθεση του Λατίνου μεσοεπιθετικού είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον «αιώνιο» αντίπαλο, ΠΑΟΚ.


Όπως αναφέρεται σχετικά με λίγα λόγια ο Κάμπορα ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ (!) με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά να «αιφνιδιάζονται» κάπως με την εν λόγω εξέλιξη του θέματος.

Στον ΠΑΟΚ άλλωστε αναμένουν πρώτα την εξασφάλιση εσόδων για τον καθορισμό του μπάτζετ και από κει και πέρα να προβούν σε μεταγραφικές κινήσεις που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας για την νέα σεζόν.

Με τα δεδομένα που ισχύουν ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί και θα διαπραγματευτεί με τον Κάμπορα αποκλειστικά και εφόσον γνωρίζει το ποσό το οποίο θα αριθμεί το μπάτζετ και φυσικά το γεγονός ο πάικτης να μην έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου