Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Αιχμές, αναζήτηση και... Ντιαρά

Με αιχμηρό τρόπο έδωσε την εξήγησή του για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μιλώντας σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως είπε ο νέος βοηθός προπονητή της Σάντα Λιέγης, ο ρόλος του ήταν πολύ περιορισμένος. «Δεν υπήρχε λόγος ύπαρξης δύο τεχνικών διευθυντών στην ίδια ομάδα», τόνισε αναφερόμενος στη συνύπαρξη του ιδίου με τον Ζήση Βρύζα και πρόσθεσε: «Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου πάντα δούλευα με έναν τεχνικό διευθυντή, ο οποίος έπαιρνε τις αποφάσεις. Από τη στιγμή που η απόφαση του τεχνικού διευθυντή δεν είχε πλέον τη σημασία που θα έπρεπε να έχει, αποφάσισα να ακολουθήσω έναν άλλο δρόμο». 

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η αποχώρησή του δεν σχετίζεται με το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Πάουλο Κόστα. «Όχι, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, ούτε με τα χρήματα που μου έδιναν, όπως ακούστηκε. Έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζεις τη ζωή σου. Αν ήταν κάτι διαφορετικό θα σας το έλεγα, είμαι ευθύς άνθρωπος». 

Οι επαφές μόλις άρχισαν 

Ο Ζήσης Βρύζας έχει επωμιστεί το βάρος της εύρεσης προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» αξιοποιώντας τις γνωριμίες του από την ιταλική αγορά βρίσκεται σε επαφές με μάνατζερ, αλλά και προπονητές, γνωρίζοντας πως το θέμα θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό, αφού θα πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα σχεδιάσει τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου. Έχουν προταθεί προπονητές από τον Σέρσε Κόσμι και τον Βάλτερ Νοβελίνο, μέχρι τον Μάριο Μπερέτα, τον Τζιάνι Ντε Μπιάζι και τον Αλμπέρτο Τζακερόνι. 

Μιλά με Ντιαρά 

Σε επαφές με την Παρτιζάν για τον Λαμίν Ντιαρά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο μάνατζερ του Σενεγαλέζου επιθετικού, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. 

«Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να αποκτήσει έναν επιθετικό, καθώς συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League και θέλει να ενισχυθεί. Έχουν εκφράσει την επιθυμία να συζητήσουμε για τον Ντιαρά και για το λόγο αυτό θα πάω στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχουμε μιλήσει για χρήματα κι άλλες τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά θα δούμε αν μπορούμε να συμφωνήσουμε στην τιμή», τόνισε ο εκπρόσωπος του 27χρονου στράικερ. 

Ο Λαμίν Ντιαρά αγωνίζεται στην Παρτιζάν από το 2007 κι έχει συμβόλαιο ως το 2012. Φέτος είχε 14 γκολ σε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σερβίας, καθώς και 2 τέρματα σε 6 εμφανίσεις στο Europa League, αλλά και 2 γκολ σε 4 αγώνες στα προκριματικά του Champions League. Τον περασμένο Οκτώβριο πραγματοποίησε τη μοναδική του συμμετοχή με την εθνική Σενεγάλης στη φιλική αναμέτρηση με τη Νότιο Κορέα.


www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου