Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Θέλει αρκετή δουλειά η Τούμπα

Αρκετές αλλαγές θα πρέπει να γίνουν στο γήπεδο της Τούμπας, σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε η TEAM.
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που βρέθηκαν την Τρίτη στην έδρα του ΠΑΟΚ, έλεγξαν όλους τους χώρους και στην συνέχεια ενημέρωσαν τους ιθύνοντες της ομάδας για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν. Η επιθεώρηση κράτησε περίπου οκτώ ώρες και όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» του Βορρά, τα έργα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για τα προκριματικά του Champions League.

Όπως αναφέρει το μνημόνιο που παρέδωσε το κλιμάκιο των επιθεωρητών στους Γιώργο Φαρλαλή και Γιώργο Μιχαηλίδη, θα πρέπει να γίνουν άμεσα έξι παρεμβάσεις στο γήπεδο της Τούμπας. Αρχικά, θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν οι χώροι που προβλέπονται για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων. Στην συνέχεια θα πρέπει να δημιουργηθεί χώρος περίπου 400 τμ, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος για τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Επίσης, θα πρέπει να γίνουν έργα βελτίωσης των αποδυτηρίων και αύξηση του χώρου στα αποδυτήρια των διαιητών, καθώς επίσης και η δημιουργία ξεχωριστής θύρας για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους, με αυτόνομη πρόσβαση. Το κλιμάκιο τόνισε πως θα πρέπει να δημιουργηθούν 20 κλειστές θέσεις σχολιαστών τηλεοπτικών μεταδόσεων και 60 θέσεις γραπτού Τύπου. Τέλος, έργα θα πρέπει να γίνουν και στον εξωτερικό χώρο της Τούμπας και κυρίως στους χώρους στάθμευσης των οχημάτων (πάρκινγκ). 

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου