Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έδωσε ονόματα ο Δαλούκας

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας έκανε σοβαρές καταγγελίες για πρόσωπα και καταστάσεις στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αρνούμενος παράλληλα ότι δεν δωροδοκήθηκε, ούτε έχει δωροδοκηθεί ποτέ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει στείλει καμία επιστολή στην ΟΥΕΦΑ.

«Δεν δωροδοκήθηκα ποτέ στην καριέρα μου», φέρεται να τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δαλούκας.

Παράλληλα ο διαιτητής φέρεται να τόνισε για το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ότι η απόφασή του ήταν ένα ανθρώπινο λάθος.

«Έκανα ένα ανθρώπινο λάθος και αυτό πληρώνω τώρα».

Ο Γιώργος Δαλούκας τόνισε στον κ. Σιμιτζόγλου ότι δέχεται αφόρητες πιέσεις, ζήτησε ηθική αποκατάσταση του ονόματος του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει στόχο να επιστρέψει στην ενεργό διαιτησία.

Τη Δευτέρα ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα καταθέσουν οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Κύρος Βασάρας, ενώ για την Τετάρτη κλήθηκε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, όπου από την εκπομπή του ξεκίνησε η υπόθεση των κασετών.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους τουλάχιστον σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η υπόθεση δεν θα κληθούν να εξεταστούν ως μάρτυρες οι κ.κ Μπέος, Πατέρας και Μαρινάκης. Ενώ δεν αποκλείεται αυτό να γίνει στο μέλλον.

Τα αδικήματα που προκύπτουν μέχρι στιγμής είναι της δωροδοκίας και του εκβιασμού και είναι πλημμελήματα, με το δεύτερο να φτάνει μέχρι το βαθμό κακουργήματος.

www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου