Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Βάλτε ένα γκολ, να γίνει....

Αύριο βράδυ, η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει 2η φορά μέσα σε 5 μέρες την αεκ. Συγκρίσεις με τον αγώνα της τετάρτης δε μπόρουν να γίνουν. Άλλος θεσμός, άλλες οι επιλογές του προπονητή και γενικότερα άλλη αντιμετώπιση. Η πιθανότερη διάταξη είναι το 4-4-2, με τους παίχτες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι κομμένοι και ραμμένοι για αυτό το σχήμα. Κρέσιτς στο άσσο, από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα Σνάουτσνερ - Κοντρέρας - Τσιρίλο - Έτο. Στο κέντρο επιστροφή Βιτόλο (που τόσο έλειψε..) με τον Τσουκαλά (ο οποίος είναι ίσως ο πιο δημιουργικός παίχτης της 11άδας και θα κληθεί να εχει ρόλο αντιΓκαρσία), αριστέρα Κουτσιανικούλης, δεξιά ΕλΖαρ. Στη επίθεση το δίδυμο Σαλπιγγίδη - Κλάους.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν εχω σε καμία εκτίμηση αυτή την αεκ. Αλλά, για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στη νίκη, πρέπει οι παίχτες στο σύνολο τους να πιάσουν καλή απόδοση. Αμυντικά η ομάδα με τη προσθήκη Βιτόλο θα είναι ακόμα καλύτερη. Το ζήτημα είναι μεσοεπιθετικά. Στα άκρα ΕλΖαρ και Κουτσιανικούλης καλούνται να δείξουν επιτέλους τους λόγους που αποκτήθηκαν. Άλλα επειδή, όταν οι δύο τους σε μισό και ενάμιση χρόνο αντίστοιχα, ζήτημα να έχουν κάνει 2 καλά ματς, εκτιμώ οτί γκολ μπορεί να μπει μόνο από οργανωμένη προσπάθεια. Στημένα γιοκ. Χωρίς το ύψος των Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς και το πόδι του Γκαρσία μονό από λάθος της αεκ μπόρει να γίνει κάτι καλό. Ο μόνος παίχτης που εξαιρώ από το όλο σκεπτικό είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας. Και εξηγούμαι: από αυτή την ενδεκάδα ο μόνος παίχτης που έχει αποδεδειγμένα την ατομική ενέργεια...επιθετικά, είναι αυτός.
Αν έχουμε κάποια έκπληξη σε αυτή την ενδεκάδα, αλλάζουν τα δεδομένα. Όπως και να χει ο σοβαρός ΠΑΟΚ μεσοαμυντικά, μπορεί να παρει το Χ χωρίς να ιδρώσει, αν κι οι ακραίοι του χαφ έχουν σωστη τακτική.

Υ.Γ. Ναι, πρώτος στόχος είναι το κύπελλο αλλά ας μη το παραχέσουμε.

Υ.Γ.2 Η αεκ έχει να κερδίσει εντός έδρας 3 μήνες και ο ΠΑΟΚ να βάλει γκολ σχεδόν έναν. Άν φαμε 2 γκολ από αυτήν την αεκ είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Υ.Γ.3 Ας ελπίσουμε να επανενεργοποιηθεί το επιθετικό δίδυμο.

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

male4

3 σχόλια:

  1. Άξιοι της μοίρας μας... Περάστε τώρα Καβάλα και Βόλο έτσι όπως τα καταφέρατε... Κύριε male4 η εμπάθεια για τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας μας γιατί συνεχίζεται; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sumfwnw kai apafksanw me ton parapanw anwnumo dn xreiazetai kraksimo alla upostiriksi me kathe tropo.....ontws eipame kupello o stoxos alla dn mporei na vlepoume to prwtathlima san aggaria kai na mi mas noiazei!!!

    y.g.leuteria sta aderfia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι ρε φιλε ποιος ειπε να κραξεις ? ο ΠΑΟΚ απο εμπάθειες αλλο τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή