Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Στο κενό η προσπάθεια, έξαλλοι στον ΠΑΟΚ!

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για να εκδικαστεί σήμερα (28/3) η υπόθεση για τα επεισόδια, καθώς η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα, παρά τις πιέσεις από τον νομικό της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Αυτό σημαίνει πως ο «Δικέφαλος» θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου στον αγώνα με την Λάρισα, ωστόσο πιθανότατα θα παίξει χωρίς κόσμο σε κάποιον ή κάποιους από τους αγώνες των πλέι οφ, ανάλογα με την ποινή που θα του επιβληθεί.

Ο ΠΑΟΚ πόνταρε στον νόμο, βάσει του οποίου οι υποθέσεις πρέπει να εκδικάζονται εντός επτά ημερών από την αναγγελία τους, ωστόσο τι μπορεί να πει κανείς σε μια χώρα που οι νόμοι εφαρμόζονται σπάνια και γίνονται… λάστιχο ανάλογα με την περίσταση.

Το αίτημα «κόλλησε» στον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ Γιώργο Ναυπλιώτη, ο οποίος ήταν ανένδοτος και επέμενε πως η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (31/3), παρά τις πιέσεις που δέχτηκε και από τα μέλη της ίδιας της ΕΠΟ!

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί αναβρασμός, είναι έξαλλοι με την στάση της ΕΠΟ και εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη τοποθέτηση με ανακοίνωση. Επίσης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να κινηθεί δυναμικά, αφού έτσι κι αλλιώς η σχέση του με την ΕΠΟ είναι οριακή το τελευταίο διάστημα.

Το γαϊτανάκι στις σχέσεις τους άρχισε να πλέκεται στις αρχές της σεζόν, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα (ψήφους 15-1) ως εκπρόσωπος της Super League στην ΕΠΟ. Κάποιοι Θεώρησαν το αξίωμα αυτό ως τυπικό, όμως μόνο έτσι δεν ήταν. Οι διαιτησίες των πρώτων κιόλας αγωνιστικών έφεραν τους πρώτους τριγμούς στις σχέσεις Super League - ΕΠΟ.

Μετά το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έριξε αιχμές στον διαιτητή του ντέρμπι, Τσινιάρη, γεγονός που έφερε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, με τον Ζαγοράκη να απολογείται μέσω υπομνήματος.

Με απόφασή της η Επιτροπή απαίτησε από τον Ζαγοράκη να ανακαλέσει, κάτι που ο πρόεδρος του "δικέφαλου" αρνήθηκε να το κάνει. Η φημολογία που κατά καιρούς αναπαραγόταν ότι ο Ζαγοράκης «είναι χολωμένος από τη στάση της ΕΠΟ και θα παραιτηθεί από εκπρόσωπος της Super League» δεν πήρε ποτέ σάρκα και οστά, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συνέχισε να δίνει το "παρών" στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε εκδίκαση εξπρές ημέρα Σάββατο για την υπόθεση Μιραλάς, δέχθηκε το «κατ' επείγον» της ΑΕΚ και η Ενωση εξέτισε την ποινή της στο πρωτάθλημα και όχι στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, όμως στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν έκανε το ίδιο.

www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου