Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ξεπεράστηκε το φόβητρο του Εργοτέλη (δηλώσεις Χάβου)

Ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη μίλησε για το άγχος που είχαν οι παίκτες του ώστε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τους Κρητικούς, είπε ότι η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της σε αυτό το χρονικό σημείο, αναφέρθηκε στην διαχείριση εν όψει των δύο αγώνων που ακολουθούν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τόνισε ότι ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει καθοριστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο.
Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:
"Κατ' αρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την φωνή μου (σ.σ. ήταν βραχνιασμένος), συμβαίνουν αυτά. Τώρα για το παιχνίδι θέλω να πω ότι εκτός του Εργοτέλη είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος το οποίο ήταν εμφανές ότι υπήρχε, αφού οι ποδοσφαιριστές ήξεραν ότι έπρεπε να κερδίσουν πάση ιθυσία. Ευτυχώς ανταποκριθήκαμε και φτάσαμε σε μια νίκη μετά από καιρό".
Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα: "Φυσικά δεν εφησυχαζόμαστε, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να ανταποκριθούμε. Καταλαβαίνουμε την δυσαρέσκεια του κόσμου αλλά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο τους έχουμε μεγάλη ανάγκη".
Για τα συνεχή ματς που δίνει ο ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι, βήμα βήμα, ο ψυχολογικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Φάνηκε μετά το δεύτερο γκολ ότι λύθηκαν τα πόδια των 
Η ομάδα μας έχει δώσει πάρα πολλά παιχνίδια, προσπαθούμε να δίνουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες χωρίς να αλλοιώνουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των παικτών.
Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Η εικόνα της ομάδας ξέρω ποια είναι, είναι αυτή που δείξαμε με την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία. Κάποιες φορές η εικόνα μας προβληματίζει αλλά παίζει ρόλο και η ψυχολογική κούραση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου