Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Σκύλε γερά είμαστε μαζί σου!


Σαν blog είμαστε Ζαγορόσκυλα μέχρι τέλους!!

Η δήλωση του Ζαγόρ:

"Όλοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε το σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις, ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.
Υπηρετώ το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει.
Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία αναγέννησης της ομάδας. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη... Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας.
Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο δύσκολος δρόμος που ξεκινήσαμε, όλοι μαζί, είχε ένα σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. Ας το ξαναθυμηθούμε κι ας ξαναδώσουμε στον ΠΑΟΚ, στους εαυτούς μας, όραμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.
Θόδωρος Ζαγοράκης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί"

www.paokfc.gr

4 σχόλια:

 1. Το υστερόγραφο είναι όλα τα λεφτά. Φυσικά και ποτέ δεν έθεσες θέμα παραμονής. Όποτε θες φεύγεις, όποτε θες έρχεσαι και χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

  Κατά τα άλλα η δήλωση είναι ωραία. Η γραπτή δήλωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λες και έχει φύγει 100 φορές τα λες. Έφυγε μια φορά έκανε λάθος το παραδέχτηκε. Φτάνει πια με τον Ζαγοράκη, μου φαίνεται ελάχιστοι θυμούνται τις εποχές Βουλινού-Μπατατούδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πόσες φορές πρέπει να φύγει δλδ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ναι έχουμε τη πολυτέλεια νομίζεις να διώχνουμε λαχεία σαν αυτόν. Κι αν έρθει ο Βρύζας μαζί ακόμα καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή