Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Κατοχή και αντίσταση!!

«Στην Τούμπα εμείς κάνουμε κουμάντο», είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη σύσκεψη με την ηγεσία της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που θέλει να πάρει η Αστυνομία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον αθλητικό εισαγγελέα, τον υπαρχηγό της Αστυνομίας, Γιάννη Ραχωβίτσα και τον γενικό επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνο Κασαπάκη, στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά υπογράμμισε τα μέτρα που έχουν ληφθεί ως υπερβολικά και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στην Τούμπα εμείς κάνουμε κουμάντο. Ελάτε όλοι σας στο γήπεδο, ας έρθει και η πολιτική ηγεσία».

Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε πως η μπουτίκ του ΠΑΟΚ δεν θα κλείσει ενόψει του αγώνα, ενώ η Αστυνομία ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο και ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να μην υπάρχουν απρόοπτα και ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά.

Τα μέτρα ασφαλείας

Περισσότεροι από 1.700 αστυνομικοί, ανάμεσά τους και διμοιρίες από την Αθήνα, τμήματα της ομάδας «Δ» και εισαγγελείς θα είναι την Τετάρτη γύρω από την Τούμπα, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη.


Θα υπάρχει «νεκρή ζώνη» σε απόσταση 200 μέτρων περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας και δεν θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά. Στα μέτρα τάξης συμπεριλαμβάνεται και η χρήση ελικοπτέρου ενώ ισχυρή συνοδεία θα έχει και η αποστολή του Ολυμπιακού στις μετακινήσεις της στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου