Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

"Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα κερδίσουν το παιχνίδι"

Ο Ομάρ Τετράτζε μίλησε από τη Ρωσία στο olaPAOK.gr "ακτινογράφησε" την ΤΣΣΚΑ με την ιδιότητα του προπονητή, έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών του "Δικεφάλου" και "έδωσε συμβουλές" στον Μάκη Χάβο

Αποτέλεσε έναν από τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει αν μη τι άλλο χαραγμένοι στην μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ομάρ Τετρατζε που το 2001 στέφτηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με τον "Δικέφαλο" και ο οποίος αυτή την στιγμή κάθεται στο πάγκο της Βόλγκα Νοβγκορόντ προσπαθώντας να την οδηγήσει στην πρώτη κατηγορία. Το olaPAOK επικοινώνησε με τον άλλοτε αμυντικό μέσο του "Δικεφάλου", του ζήτησε να "ακτινογραφήσει" το αγωνιστικό προφίλ της ΤΣΣΚΑ και να κάνει τις προβλέψεις του για τον αγώνα. ενώ επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ με την βοήθεια του κόσμου του μπορεί να πάρει μια μεγάλη νίκη.

"Έπαιζα πριν χρόνια στον ΠΑΟΚ όπου πέρασα πολύ καλά. Είναι μια παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου με καλή παρουσία στην Ευρώπη", δήλωσε ο Τετράτζε ο οποίος αναφορικά με το τι γνωρίζει από τη σημερινή ομάδα του "Δικεφάλου" είπε: "Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πολύ καλή ομάδα και διαθέτει κάποια μεγάλα ονόματα στις τάξεις του. Μου έχει κάνει εντύπωση η φετινή του πορεία στην Ευρώπη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το συγκεκριμένο γεγονός. Εκτιμώ πως ο ΠΑΟΚ είναι ισάξιος της ΤΣΣΚΑ και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απεναντί της".
"Ηγέτες οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ"
Αναφορικά με την ΤΣΣΚΑ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε πως πρόκειται για μια δυνατή ομάδα. "Είναι άξιος αντιπρόσωπος του ρωσικού ποδοσφαίρου και αυτό το δείχνει τα τελευταία χρόνια με την εξαιρετική παρουσία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Είναι ικανή να χτυπήσει οποιοδήποτε παιχνίδι και να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός". Η ΤΣΣΚΑ ίσως αγωνιστεί με απουσίες, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εφιστά την προσοχή στον "Δικέφαλο" σχετικά με αυτό το γεγονός. "Σίγουρα οι απουσίες που ενδεχομένως να έχει για το παιχνίδι αυτό, ίσως την επηρεάσουν αγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να αντιμετωπίσει χωρίς προσοχή αυτό το ματς καθώς η ρωσική ομάδα έχει αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις".
"Επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις"
Σχετικά με τις βλέψεις των Ρώσων για το Γιουρόπα Λιγκ, αυτό που επισήμανε είναι πως αυτές φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου. "Εχει μεγάλες βλέψεις για την ευρωπαϊκή της πορεία. Όπως έχουν δηλώσει και οι παίκτες της, στόχος της ΤΣΣΚΑ είναι η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και εδώ στην Ρωσία πολλοί πιστεύουν πως αυτό μπορεί να γίνει στο τέλος της σεζόν". Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΤΣΣΚΑ είπε: "Συνήθως αγωνίζεται αμυντικά στα εκτός έδρας της παιχνίδια. Αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις καθώς διαθέτει γρήγορους και ικανούς παίκτες που μπορούν εύκολα να κάνουν την ζημιά στην αντίπαλο ομάδα". Όσο για τα πλεονεκτήματα της; "Έχει πολλούς καλούς παίκτες με εμπειρία. Το θετικό για εκείνη είναι πως έχει ποδοσφαιριστές με ηγετική φυσιογνωμία και με μεγάλη προσωπικότητα. Εφόσον ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός νομίζω πως θα πάρει την νίκη".

"Η Τούμπα το μεγαλύτερο όπλο του ΠΑΟΚ"
Ο Τετράτζε έσταζε... μέλι για τους φίλους του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκε για το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η Τούμπα στον αγώνα της Πέμπτης (17/2). "Η Τούμπα αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο όπλο του ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι. Έχω αγωνιστεί εκεί και ξέρω καλά τι θα πει η υποστήριξη από τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι πολύ φανατικοί. Νομίζω πως αυτοί μπορούν από μόνοι τους να σπρώξουν την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ θα έχει μεγάλο πρόβλημα σε μια τέτοια καυτή ατμόσφαιρα αφού δεν είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται σε τέτοιου είδους γήπεδα. Πιστεύω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα κερδίσουν αυτό το παιχνίδι". Αναφορικά με το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους του ΠΑΟΚ είπε: "Τους εύχομαι υγεία, υπομονή και τύχη, ότι καλύτερο για την ομάδα και να δουν τον ΠΑΟΚ εκεί που τον θέλουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου