Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις ικανότητες που έχουν αναπτύξει όλοι οι κορυφαίοι παίκτες του online πόκερ

Πολλοί θέλουν να γίνουν τέλειοι παίκτες στο online πόκερ και να κυριαρχήσουν στην αίθουσα πόκερ που παίζουν, αλλά μόνο λίγοι είναι πρόθυμοι να προσπαθήσουν αρκετά για να γίνουν οι καλύτεροι. Σας αναφέρουμε εδώ τις ικανότητες που χρειάζεστε για να φθάσετε στην κορυφή.

Αφοσίωση στο ότι μπορείτε να γίνεται όσο τον δυνατόν καλύτερος
Πρέπει να πάρετε συνειδητή απόφαση ότι θα γίνετε κατά απόλυτο τρόπο καλύτερος παίκτης πόκερ. Ορισμένα άτομα πείθουν τον εαυτό τους ότι θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους αλλά δεν κάνουν την ανάλογη προσπάθεια. Ο δρόμος για την κορυφή του παγκόσμιου online πόκερ είναι δύσκολος και απαιτούνται περισσότερα από εφαρμογή μιας στρατηγικής πόκερ και μερικών συμβουλών. Πρέπει να ετοιμαστείτε για μεγάλη διαδρομή, και να αντιληφθείτε ότι δεν θα είναι κάτι ευχάριστο και κεφάτο όπως θα ελπίζατε.

Έμμονο πάθος στο ξεπέρασμα κάθε εμποδίου
Για να πετύχετε στη ζωή πρέπει να είστε ικανοί να ξεπερνάτε τα εμπόδια που θα συναντάτε συνεχώς μπροστά σας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο online πόκερ. Εάν παίζετε σε τουρνουά online πόκερ ή σε τραπέζια μετρητών Texas Holdem ή Omaha Hi, θα βρίσκετε συνεχώς εμπόδια που φαίνονται ανυπέρβλητα. Αλλά, εάν τα ξεπεράσετε και συνεχίσετε την κατεύθυνση προς τον στόχο, τελικά θα φθάσετε σ' αυτόν. Πολλοί παίκτες διαλέγουν τα εύκολα και παραιτούνται, αλλά οι ηττοπαθείς ποτέ δεν κερδίζουν.

Ικανότητα διαρκούς εστίασης στο στόχο
Ένα χαρακτηριστικό σημείο στο οποίο σχεδόν κάθε άτομο συναντά πρόβλημα είναι να παραμένει επικεντρωμένος σε ορισμένο έργο. Η σύγχρονη ζωή μάς επιβάλλει πολλά έργα και αποστολές που πρέπει να εκτελούμε ταυτόχρονα. Αλλά αυτό δεν είναι καλό στο τραπέζι του πόκερ. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να δίνουν το 100% του εαυτού τους στο χέρι πόκερ που κρατούν και σε τίποτα άλλο. Δεν μπορείτε ταυτόχρονα να σερφάρετε στο ιντερνέτ, να μιλάτε σε chat ή να βλέπετε τηλεόραση ενώ παίζετε πόκερ διαδικτυακά – θα χάσετε χρήσιμες πληροφορίες που είναι ικανές να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χέρια πόκερ.

Εάν μπορέσετε να εξασκηθείτε και να βελτιώσετε αυτές τις ικανότητες, θα είστε σε θέση να γίνετε καλύτερος, και γιατί όχι, κορυφαίος παίκτης, στο online πόκερ. Να θυμάστε πάντα ότι δεν είναι εύκολο να σκαρφαλώσετε στις βαθμίδες παικτών του online πόκερ, αλλά κάθε βαθμίδα θα σας δίνει την ικανοποίηση ότι άξιζε όλη η προσπάθεια που καταβάλλατε. Αρχίστε από σήμερα την βελτίωσή σας στο online πόκερ και θα μείνετε κατάπληκτος από τις δυνατότητές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου