Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Χάβος

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ την Πέμπτη (17/02) στο πλαίσιο των «32» του Europa League, ξενικά ουσιαστικά την Δευτέρα (14/02), με τον Μάκη Χάβο να σκέφτεται σχήμα με μοναδικό προωθημένο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Την Κυριακή (13/02)οι βασικοί της Νέας Σμύρνης (μαζί με τους Σαλπιγγίδη, Κρέσιτς) έκαναν χαλάρωμα στο ξενοδοχείο και σήμερα (14/02) επιστρέφουν στις προπονήσεις με το μυαλό όλων πλέον αποκλειστικά στραμμένο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οσον αφορά τους άλλους, έκαναν κανονικά προπόνηση στη Σουρωτή, η οποία είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Στην σημερινή (14/02) προπόνηση αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μάκης Χάβος για τον αγώνα της Πέμπτης (17/02). Ο 42χρονος τεχνικός έχει δει τους Ρώσους στα τελευταία φιλικά τους, υπάρχει ερωτηματικό με την παρουσία σημαντικών παικτών όπως οι Λοβ, Χόντα και Γκονζάλες, αλλά ο ίδιος φαίνεται να έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις του για το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Οπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με έναν επιθετικό (τον Σαλπιγγίδη) και τους Eτό και Βιεϊρίνια στα πλάγια, κάτι που σημαίνει την επιστροφή του Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο της άμυνας. Ισως και στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ να φανερώσει τις σκέψεις του όσον αφορά το σχήμα, αλλά δεν αναμένονται εκπλήξεις.

www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου