Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τσιρίλο: «Μέσα στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα, εμείς»

Άδικο θεωρεί το αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-1) στην Τούμπα ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι κρίμα που ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε. Μέσα στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ».

Και δεν έμεινε εκεί: «Ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τη μία φορά η τύχη είναι μαζί σου την άλλη όχι. Έτσι τη μία χαμογελάς και την άλλη στεναχωριέσαι»

Όταν ρωτήθηκε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε: «Αυτό το παιχνίδι και τα μηνύματα του δεν θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε την ίδια προσπάθεια και στη συνέχεια, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται μία συνεχή προσπάθεια και στο τέλος βλέπεις τη κέρδισε και τι έχασες».

Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια ρωτήθηκε για το ποιος αξίζει το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός. Και η απάντηση του ήταν ιδιαίτερα χαρακτηριστική: "Έχουμε αντιμετωπίσει και τους δύο και ήμασταν καλύτεροι, οπότε πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει το Πρωτάθλημα, αλλά δε μας αφήνουν".

*** Με δύο βασικές απώλειες θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σνάουτσνερ ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο ματς και τον Πάμπλο Κοντρέρας που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου