Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χάβος εκτός με Καβάλα και ΑΕΚ(κύπελο)


Από δύο μήνες σε είκοσι μέρες΄"έπεσε" η ποινή του Μάκη Χάβου, μετά την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Έτσι, ο Χάβος θα απουσιάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την Καβάλα για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ για το Κύπελλο.
Πάντως, είναι απορίας άξιο πως μειώνεται η ποινή στις 20 μέρες, όταν ο προεδρεύων της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Ναυπλιώτης είχε εξομολογηθεί πριν λίγες στον κ. Βαγιάκο (εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) ότι η ποινή στέρησης δικαιώματος εισόδου στα γήπεδα για δύο μήνες στον Χάβο, ήταν η μικρότερη που θα μπορούσε να επιβληθεί. Με βάση αυτή τη θέση και αφού η έφεση του ΠΑΟΚ έγινε δεκτή η ποινή θα έπρεπε να σβηστεί εντελώς και όχι να μειωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Έκανε δεκτή την έφεση του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Χάβου, κατά της υπ΄ αριθμ. 63/2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον προπονητή χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες (10.000 ευρώ πρόστιμο και δύο (2) μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους η πρωτόδικη απόφαση). Η Επιτροπή διατήρησε τη χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 19/1/2011)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου