Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ποια Ευρώπη… το Κύπελλο

Να ξεχάσει γρήγορα τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη θέλει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος παρά την πίκρα του, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ο Βόσνιος αμυντικός αρχικά είπε για τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Νιώθω άσχημα. Όταν παίζεις καλά και τελικά μένεις εκτός, δεν είναι καλό. Σκέφτομαι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να παίζαμε άσχημα και να χάναμε παρά αυτό που συνέβη τώρα. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για το ποδόσφαιρο, διότι κάθε φορά που προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο δεν τα καταφέρνουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα γίνει στο μέλλον. Εγώ ξέρω ότι προσωπικά θα προσπαθήσω, όπως θα κάνουν και οι συμπαίκτες μου, αλλά δεν μιλάμε για τένις που είσαι μόνος σου και όλα εξαρτώνται από σένα. Είμαστε ένα σύνολο έντεκα παικτών που πρέπει όλοι να παλεύουμε».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Είναι το μόνο που μας έχει απομείνει. Πρέπει να ρίξουμε όλο το βάρος και όλη την προσοχή μας σε αυτό».

Για την ευρωπαϊκή πορεία: «Η Ευρώπη πάει τέλειωσε, είναι παρελθόν, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θα πρέπει όλοι να μάθουμε από τα παιχνίδια που δώσαμε, αλλά δυστυχώς μας τελείωσε. Δεν πρέπει να μας απασχολεί άλλο το τι έγινε στην Ευρώπη και τι θα μπορούσε να γίνει. Παίξαμε καλά, μάθαμε πολλά και ελπίζω να αποδειχθεί ότι έχουμε μάθει την επόμενη φορά που θα παίξουμε στην Ευρώπη. Έχουμε μπροστά μας τρεις γεμάτους μήνες».

Για τη δήλωση του Χάβου ότι μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ΠΑΟΚ θα φτάσει τελικό: «Δεν ξέρω αν θα φτάναμε στον τελικό, αλλά αν είχαμε καταφέρει να αποκλείσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τότε όλοι θα μας υπολόγιζαν, θα μας έβλεπαν με άλλο μάτι. Θεωρώ ότι η ΤΣΣΚΑ είναι ένα από τα φαβορί και μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό».



www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου