Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σε κατάσταση αναμονής....

Έχουν μείνει 7 αγωνιστίκες μέχρι το τελος της χρονιάς και άλλος ένας ή δύο αγώνες (όλοι ζούμε για το δεύτερο σενάριο) στο θεσμό του κυπέλλου. Πέρα από τα προφανή, δηλαδή την είσοδο της ομάδας στα playoff, και τη κατάκτηση του κυπέλλου υπάρχουν και άλλα αγωνιστικά στοιχήματα που "τρέχουν".
Άυτα ειναι το σπάσιμο δύο παραδόσεων οι οποίες παραμένουν παραφωνία για τη κληρονομιά της σημερινής ομάδας. Η πρώτη μαυρη παράδοση είναι με την ομάδα που φέρει ένα κόκκινο αγόρι(?) στο στήθος. Η αλήθεια είναι ότι στα περσινά playoff η ισορροπία αποκαταστάθηκε εν μέρη, αλλά επείδη στην ελλάδα οι τύποι μετράνε, καλό θα ήταν να ενισχύσουμε το μίσος, που πλέον η πλειοψηφία των γαυρων έχει, απέναντι μας. Έστω και αν ο φόβος δε τους επιτρέψει να ανηφορίσουν πλήρεις. Λίγο μας νοιάζει.
Η δεύτερη παράδοση, αν μπορει να την πει κανεις ετσι, είναι με τον προσφίλεστερο εκ των δύο (κατά κοινή ομολογία) γείτονων μας. Με την τελεύταια νίκη να χρονολογείται το 1998 (6 ισοπ - 7 ήττες), κάτι τέτοιο ειναι μάλλον παράλογο να συνεχιστεί. Ας φροντίσει η γυραιά κυρία (και δε λέω για τη Juventus), να εξασφάλισει τη παράμονη της χώρις τη βοήθειά μας.

Υ.Γ. Διπλό στο ΟΑΚΑ για να συνήθισουμε το γήπεδο ενόψει τελικού.

Αυτά για ζέσταμα..σύντομα περισσότερα...
ΠΑΟΚ λέμε..
male4

6 σχόλια:

  1. καλως σας βρηκαμε

    εχετε δικιο κυριε μου, αλλα να τις σπασουμε χωρις να μας δημιουργησουν προβληματα στα πιο σημαντικα ματς, γιατι αλλιως...

    για τους αρδ θα πειτε τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφε male4 καλα τα λες, για τις γριες και τα αγορακια απο την αμερικη, αλλα ξεχασες τα ερπετα της παπαναστασιου τα χανουμια απο την ανατολη και τα κορακια του κρατους των αθηνων. Ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι μονος του απεναντι σε ολους και σε ολα!
    Συνεχισε ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι να κερδίσουμε την ΑΕΚ τη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παραδόσεις είναι να χαμε να λέγαμε... Είναι κυρίως η καψούρα των Παπαναστασίενς για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα του τύπου 40 χρόνια αήτητοι, γενέθλια για 3 χρόνια χωρίς πέναλτυ, 40 χρόνια άτιτλοι (το τελευταίο μάλλον θα κλείσει και αιώνα). Αλλά μη φοβάστε υπάρχουν άλλοι 15 αγώνες να σπάσουμε πολλές. Η σημαντικότερη παράδοση όμως δεν μπορεί να καταριφθεί φέτος αλλά του χρόνου με βάσεις από φέτος και με άμεσα οφέλη για την ομάδα - ο κρυφός μου πόθος...
    Όπως είπε ο και ο κύριος αντι αρδ, για τους ΑΡΔ θα πείτε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re male4 na pas na gineis ard etsi pws ta grafeis!tin exete dei oloi dimosiografoi na poume!...makria apo ton PAOK.....PAOK kordelio est.1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H paradosi pou prepei na spasei einai mia..krataei apo to 2003 kai teleiwnei stis 30 apriliou me tin aponomi tou kipellou Elladas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή