Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το τέλος της αθωότητας

Τίποτα δεν άλλαξε στον Π.Α.Ο.Κ και τίποτα δε θα αλλάξει ποτέ. Η ιστορία του Παντελάκη επαναλαμβάνεται σήμερα μπροστά μας. 50 μαλακισμένα κατέστρεψαν κάτι που τουλάχιστον έβγαζε υγεία και θεωρούσαμε όλοι ότι είμασταν κομμάτι του. Τα 3,5 χρόνια της αθωότητας ήταν ωραία, μεγαλούργησε η ποδοσφαιρική λογική και η συσπείρωση. Από δω και πέρα επιστρέφουμε σε εποχές Βουλινού καθώς ο περισσότερος κόσμος έφυγε αηδιασμένος από το γήπεδο.
Υ.Γ1:Όταν μια ομάδα αποτελεί προέκταση του ανδρισμού κάποιων αργόσχολων άεργων αποτυχημένων που τρώνε παντόφλα σπίτι τους, είναι λογικό να μη δέχονται την ήττα λες και έχουμε κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία.
Υ.Γ2: Και μεις δε γουστάρουμε τον κοντό αλλά δε θα βάζαμε ποτέ αυτήν την αντιπάθεια μας πάνω απο τον Π.Α.Ο.Κ. Του το κρατήσανε μανιάτικο του Ζαγόρ πολλοί αυτό, ψάχνανε αφορμή να τον στήσουν στον τοίχο. Το 'Ο Π.Α.Ο.Κ πάνω απόλα' πολλοί το είπανε ελάχιστοι το εφάρμοσαν.
Υ.Γ3 Ευχαριστούμε την Α.Ε.Κ που δέχτηκε να συνεχιστεί και λήξει το παιχνίδι.

6 σχόλια:

  1. τo 95% του κοσμου συμφωνει... αλλα αυτο το 5% ειναι που κανει ανα 5ετιες ζημιες... και αυτη η ζημια ηταν απο τις πιο σημαντικες γιατι ειχε προηγηθει μεγαλη προσπαθεια και πολλη δουλεια

    αμα αυτο το 5% θελουν να λεγονται οπαδοι, εγω τοτε ειμαι φιλαθλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το παιχνίδι θα ασχοληθεί κανείς και γενικότερα για την συνολική μας παρουσία στο πρωτάθλημα ή θα βολευτούμε και εμείς στα επεισόδια των καθυστερήσεων οπως βολεύει το σύστημα κουκούλωσης των εγκλημάτων της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε paokland, τα εγκλήματα προϋποθέτουν πρόθεση και κίνητρο. Αν νομίζεις ότι αυτή η διοίκηση θέλει να 'σκοτώσει' τον ΠΑΟΚ , πες μου ποιοι ΔΕΝ θέλουν να τον 'σκοτώσουν'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα μεγαλο μπραβο στον αρθροφραφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bravo re toumpa libre epitelous enas paoktzis me orxeis... sorry kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ασε τι νομίζω, δεν είναι της ώρας... Το ερώτημα παραμένει μέρες μετά, με το παιχνίδι και την απόδοσή μας αλλά και την τραγική μας παρουσία σε ΌΛΟ το πρωτάθλημα θα ασχοληθεί κανείς; Φυσικά κανείς, το τέλειο άλλοθι βρέθηκε και ο ηγέτης αυτής της ομάδας πρέπει να τρίβει τα χερια του από χαρά που ξεχάστηκαν τα πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή