Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Όταν αποφασίζουν οι άλλοι για σένα....


Χθες, τα λεγόμενα 50 μαλακισμένα αποφάσισαν για μένα να μην ξαναπάω γήπεδο φέτος. Ίσως ούτε του χρόνου. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα νομίζω πως - έστω και βαριά -αυτή την αγωνιστική αηδία, θα την άντεχα. Αλλά, να βλέπεις την ομάδα να γυρίζει τόσο πίσω, σε κάνει να αναρωτιέσαι. Μήπως δε πήγε ποτέ πραγματικά μπροστά? Μήπως είναι όλα ένας φαύλος κύκλος? Και αν είναι, πόσο υγεία μπόρει να 'χει μέσα του αυτό το πράγμα ?
Το βασικό ζήτημα είναι ότι πάντα αυτές οι εμετικές αντιδράσεις είναι η πρόφαση. Ήταν επί βουλινού, το 1992, που ο ΠΑΟΚ είχε πληρώσει κόντρα οπαδών-διοίκησης. Όπως και επί γούμενου, που συνέβη κάτι ανάλογο με τις φωτιές, σε ένα ματς με το γάβρο. Βέβαια η ιστορία έδειξε ότι ήταν για καλό του ΠΑΟΚ, ή ότι κάθε μεγάλη αλλαγή θέλει δυναμική αντίδραση, θα πούνε πολλοί. Στο μυαλό αυτών των μαλακισμένων ή αυτών που τους παρακινούν (?), ο Ζαγοράκης είναι ίδιος με αυτούς τους προέδρους. Ο "σκύλος" με το λα'ι'κό έρισμα, ο οποιός σήμερα (4 χρόνια μετά) φαίνεται τόσο ευάλωτος.
Ιστορικά στόχος υπήρξε και ο Παντελάκης επειδή....δεν είχε λεφτά. Αλλά και ο μπατατούδης παρότι...είχε. Το θέμα πλέον είναι ξεκάθαρο. Άν οι σύνδεσμοι δεν έχουν καμία ανάμειξη με το χθεσινό ας βγάλουν ανακοίνωση, καταδικάζοντας αυτούς που μπήκαν μέσα, ή τουλάχιστον να τους διαγράψουν από το σύνδεσμό τους και να μην τους ξαναφήσουν να μπουν στο γήπεδο. Ας λειτουργήσουν προς όφελος της ομάδας, αφού τη δύναμη την έχουν. Αλλιώς η μάζα του κόσμου θα τους θεωρήσει συνυπεύθυνους. Η αλητεία που έγινε χθες πρέπει να έχει όνομα. Άλλιως θα είμαστε άρρωστοι μια ζωή. Αν πάλι υπάρχει σοβαρός αντίλογος κατά Ζαγοράκη, να υπάρξει με επιχειρήματα. Ας μας διδάξει μια φορά η πουτάνα η ιστορία κάτι.
''Ανεξήγητη'' και η επίθεση στα επίσημα. Και οι οι χειρονομίες στο υπόλοιπο γήπεδο όταν αυτό τους γιουχάριζε. Πιασάρικο το ''ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα''. Έτσι χαρακτηρίζεται τελικά. Μόδα. Όσο κράτησε κράτησε.

Υ.Γ. Συνέντευξη τύπου θα γίνει, αλλά το γυαλί έχει ραγίσει.

male4

5 σχόλια: