Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Γελάει ο κόσμος με τα Σπορ του Βορρά!


Με ανακοίνωση του ο Ζήσης Βρύζας την λέει άσχημα στα Σπορ του Βορρά, μιας και η εφημερίδα 'ανακάλυψε' επιστροφή του στον Π.Α.Ο.Κ, παίζοντας με την αγωνία των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ.

Η ανακοίνωση:

"Το τελευταίο διάστημα εισπράττω ένα κλίμα επιστροφής μου στον ΠΑΟΚ από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Δηλώνω ευγνώμων για την γενικότερη εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου.
Με έκπληξη διαβάζω κάποια δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ειδικότερα είδα σε σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας ότι επιστρέφω στον ΠΑΟΚ.
Ουδέποτε έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ γι’ αυτό το θέμα, ούτε και εξέλειπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου.
Δεσμεύομαι ηθικά αλλά και με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα.
Διαπιστώνω ότι η εν λόγω εφημερίδα κινείται στα πλαίσια της φαντασίας και μικροπρέπειας με μοναδικό της στόχο τις πωλήσεις και την διαστρέβλωση της αλήθειας παρά το γεγονός ότι ήταν ενημερωμένη".

5 σχόλια:

  1. μόνο με τα σπορ του βορρά γελάει ο κόσμος ή και με τα χάλια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι απλά.................http://arismaniacs.com/blog/kkoulgr/2011/03/30/%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρρώστια να ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ και τις εφημερίδες του αρειανός άνθρωπος. Το να αποδίδεις την ευθύνη για ένα δημοσίευμα εφημερίδας σε όλους τους Παοκτσηδες είναι ακόμα πιο άρρωστο. Έλα πες τώρα δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. e ma einai prwta antiPAOK kai meta otidipote allo...ti ka8esai kai asxoleisai ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή