Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ο Γκαρσία στη Θύρα 4!

 

Εδώ και καιρό τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ «Θύρα 4» ήθελαν να καλέσουν τον Πάμπλο Γκαρσία στα γραφεία του συνδέσμου. Αυτή η ώρα έφτασε! Σήμερα στις 19:00 ο Πάμπλο Γκαρσία θα επισκεφτεί τα γραφεία του ιστορικού συνδέσμου.
Στην επίσκεψη που είχαν κάνει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (από διάφορους συνδέσμους…) σε μία προπόνηση στη Σουρωτή όταν τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν καλά πριν από δύο μήνες είχαν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον Ουρουγουανό, ο οποίος αποτελεί ίνδαλμα για την ασπρόμαυρη κερκίδα. Τότε τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ «Θύρα 4» έχοντας δικό του άνθρωπο που μιλούσε ισπανικά του είχαν απευθύνει την πρόσκληση για να επισκεφτεί τα γραφεία.
Στο ματς με τον Άρη, ο Γκαρσία για πρώτη φορά πανηγύρισε κάνοντας το γύρο της Θύρας 4! Λίγες μέρες μετά από το παιχνίδι τα μέλη της Θύρας 4 του υπενθύμισαν την πρόσκληση. Τις προηγούμενες μέρες ο Ουρουγουανός απάντησε θετικά καθώς άλλωστε το Σάββατο δε θα αγωνιστεί στο ματς με τη Λάρισα, καθώς είναι τιμωρημένος και έτσι σήμερα στις 19:00 θα επισκεφτεί τα γραφεία της Θύρας 4. Επόμενο βήμα θα είναι να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Σαββάτου και από τη θύρα 4 της Τούμπας μαζί με τον κόσμο!

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου