Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

6.200 εισιτήρια για Καβάλα!!


Σχεδόν το 1/4 των οπαδών που πηγαίνουν στην Τούμπα θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα τη 14η αγωνιστική. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για 6.200 εισιτήρια.

Στο «δικέφαλο» γνωρίζουν τη μεγάλη δίψα των οπαδών να εκδράμουν στην Καβάλα, αλλά και το έντονο «ασπρόμαυρο» στοιχείο που επικρατεί στη συγκεκριμένη πόλη αλλά και στις γύρω περιοχές και θεωρούν ότι τα εισιτήρια θα απορροφηθούν.
Οσον αφορά το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, υπάρχει ήδη αίτημα για 4.000 εισιτήρια, το οποίο πιθανότατα να γίνει δεκτό. Οσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου, η ΑΕΛ δεν ζήτησε εισιτήρια και έτσι και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν με παρουσία οπαδών μόνο των γηπεδούχων.

Για το Βέλγιο αναχωρεί σήμερα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, για το πρώτο του ταξίδι ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Κανείς φυσικά δεν παραξενεύτηκε από την επιλογή του συγκεκριμένου ταξιδιού, καθώς ο Κονσεϊσάο θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Σταντάρ Λιέγης και πρώην μάνατζέρ του Λουσιέν Ντ' Ονοφριό, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό ακριβώς αποδείχτηκε κι από το γεγονός ότι ο Ντ' Ονοφριό ήταν ένας από τους τέσσερις καλεσμένους του Κονσεϊσάο όταν ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του.

Οι διασυνδέσεις του Ντ' Ονοφριό και οι γνωριμίες που έχει στο χώρο του ποδοσφαίρου θα αποτελέσουν σημαντική βοήθεια σε αυτό το πρώτο μεταγραφικό ταξίδι του Κονσεϊσάο, που αναζητεί τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό με παίκτες που μπορούν να παίξουν άμεσα στον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα θα είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Ουσιαστικά, ο Κονσεϊσάο με τις γνωριμίες που έχει μπορεί να κινηθεί με μεγάλη άνεση σε Βέλγιο και Πορτογαλία, έχοντας όμως προεκτάσεις και άκρες και σε αρκετές ακόμη από τις καλύτερες αγορές του κόσμου. Τα αποτελέσματα αυτών των επαφών αναμένεται να φανούν σύντομα.

www.goalday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου