Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Κοντρέρας : «Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν δίνει βάση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός αμυντικός μίλησε για τον δικέφαλο, την εθνική του ομάδα και τη «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά η συνέντευξη του στον sport103 FM:
Για το παιχνίδι με την Λάρισα:
"Ήταν ένα αποτέλεσμα που την θέλαμε πάρα πολύ. Θέλαμε τη νίκη με τη Λάρισα όπως και σε κάθε παιχνίδι για να ξεπεράσουμε το ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Δεν είχαμε και την καλύτερη απόδοση αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη για να μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας και συνεχίζουμε το δρόμο μας. Η Λάρισα ήταν πολύ καλά οργανωμένη και ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο τόσο πριν όσο και μετά την αποβολή ενώ εμείς δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι όταν η αντίπαλος μας έμεινε με 10 παίκτες. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα και έτσι ολοκληρώσαμε το ματς με άγχος με την νίκη μας όμως να ήταν δίκαιη".
Για το άγχος της ομάδας του ΠΑΟΚ στην εμφάνισή τους με την Λάρισα:
"Η Λάρισα μπορεί να μην μας απείλησε με μας να μην ελέγξαμε τον ρυθμό όπως θα θέλαμε. Όσο για το άγχος είχε να κάνει και με τους φιλάθλους μας επειδή θέλαμε τη νίκη για αυτούς και πλέον κοιτάμε το επόμενό μας παιχνίδι".
Για την επόμενη αναμέτρηση με την Καβάλα:
"Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας με μία ομάδα που έχει κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Στόχος μας είναι η νίκη μέσα στην έδρα του όπως και στο επόμενο παιχνίδι για να κλείσουμε τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο".
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει πιο θεαματικό ποδόσφαιρο:
"Η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο όπως το έχει δείξει μέχρι τώρα αφού έχει ρόστερ που μπορεί να φέρει και νίκες και θέαμα για τον συνδυασμό που θέλουμε να βλέπουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να δείξουμε αυτόν τον συνδυασμό αλλά το προσπαθούμε. Ο προπονητής όμως απαιτεί πολλά από μας για να μας έχει πάντα σε εγρήγορση και θα το πετύχουμε στη συνέχεια. Η περασμένη σεζόν δεν τελείωσε όπως θέλαμε αφού στα πλέι οφ δεν σταθεροποιήσαμε ότι είχαμε πετύχει μέχρι τότε. Φέτος όμως πιστεύουμε ότι δεν θα γίνει αυτό ενώ και στη συνέχεια της σεζόν αλλά και στα πλέι οφ πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τους ρυθμούς και να κερδίσουμε τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας".
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Έχω εισπράξει πολλή αγάπη όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και εγώ και η οικογένεια μου όπου περνάμε πολύ καλά. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι πάντα θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποδίδω την αγάπη αυτή από τον κόσμο".
Για τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του περί ομάδων που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν: "Δεν με αγγίζουν αυτά που γράφονται. Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική ομάδα της Χιλής".
Για την παρουσία του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής αλλά και την Εθνική μας ομάδα: "Είναι παιδικό μου όνειρο η συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ με τη φανέλα της εθνικής μου ομάδας και ξέρω ότι σε αυτό θα είναι σημαντικό να έχω καλή παρουσία με την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ. Όλες οι ομάδες αξίζουν σεβασμού και είναι καλές αφού βρίσκονται στην τελική φάση. Για μας την Χιλή ήταν μία δύσκολη κλήρωση αλλά υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης, όπως άλλωστε και στον όμιλο της Ελλάδας για την Εθνική σας ομάδα με μένα να θαυμάζω το ελληνικό ποδόσφαιρο".


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου