Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

«Ψήνεται» για καλοκαίρι η επιστροφή «Σάλπι», για τώρα «παίζουν» Βορονίν και Σιριάκ

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας επιθυμεί εδώ και αρκετό καιρό να δει και πάλι τον Δημήτρη Σαλπιγγγίδη να φορά τη φανέλα της ομάδας. Το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί έντονου ενδιαφέροντος του «Δικεφάλου» για τον διεθνή άσο δείχνουν να παίρνουν «σάρκα και οστά», με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» να κάνουν τις κινήσεις τους έτσι ώστε ο διεθνής άσος να γίνει και πάλι κάτοικος Τούμπας το καλοκαίρι.
Οι τελευταίες πληροφορίες, που επίσημα όπως είναι φυσικό δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου συνεργασίας. Ο «Σάλπι» επιθυμεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα φέρεται αυτή του την επιθυμία να την έχει εκφράσει και στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν μετά την είσοδο του 2010, οπότε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, αφού σε έξι μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους «πράσινους».

Προτάθηκε ο Τζιμπούρ, Ρουμάνοι για Νικουλάε

Για τώρα, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις επιθετικών, με αυτές των Αντρέι Βορονίν (Λίβερπουλ) και Γκοϊ Μπι Σιριάκ (Σταντάρ Λιέγης) να βρίσκονται ψηλά στη λίστα. Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και ο Ράφικ Τζιμπούρ, με τον Φερνάντο Σάντος πάντως να απαντά αρνητικά λόγω του προβληματικού χαρακτήρα του επιθετικού της ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρουμανία, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ρουμάνο επιθετικό της Ντιναμό Βουκουρεστίου Μάριους Νικουλάε, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια με την ομάδα του.

*** Στην ιδιαίτερα πατρίδα του, Βραζιλία βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς, Κριστιάνο Μοράες, που θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 28 Δεκεμβρίου.

www.sportnet.gr

1 σχόλιο: