Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Εντίνιο: "Γιατί όχι στον ΠΑΟΚ"

Ενδιαφέρον για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ δείχνει ο Εντίνιο.

Ο Πορτογάλος παίκτης με δηλώσεις του στην "Abola" τόνισε ότι ο στόχος του είναι να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας ενόψει του Μουντιάλ.

"Όντως υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Σέρτζιο Κονσεισάο με έχει προσεγγίσει και με ρώτησε αν θέλω να ενισχύσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμη. Θα μου άρεσε να πάω στη Θεσσαλονίκη. Ο Φερνάντο Σάντος είναι προπονητής εκεί, ο Σέρτζιο τεχνικός διευθυντής και παίζει ο Βιεϊρίνια. Θα είναι και εύκολη η προσαρμογή μου, καθώς έχω αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ", τόνισε ο Εντίνιο που δείχνει ότι η σκέψη να επιστρέψει στην Ελλάδα έχει ωριμάσει.

Για τη μικρή συμμετοχή του με την ομάδα της Μάλαγα, δήλωσε: "Αισθάνομαι καλά αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά για μένα εδώ. Αγωνίζομαι σπάνια. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά για να ξαναπάρω ευκαιρίες. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να συνεχίζω ώστε να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζω πιο συχνά. Μόνο τότε θα ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του Κάρλος Κεϊρός και θα με καλέσει".

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου