Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Σενάρια για «όχι» Σαλπιγγίδη

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, δεν θα δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο «Σάλπι» αποθεώθηκε από φίλους του ΠΑΟΚ σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Ο διεθνής φορ από «μαύρο πρόβατο» που ήταν στην συμπρωτεύουσα πλέον έχει γίνει και πάλι από τους πιο αγαπητούς παίκτες των φίλων του «δικεφάλου». Πλέον ακούγεται πολύ έντονα η επιστροφή του «Σάλπι» στην Τούμπα και κάτι τέτοιο δεν είναι διόλου απίθανο.

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση (περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ για τέσσερα χρόνια) που του έχει κάνει η αθηναϊκή ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση του θα είναι αρνητική προς τους πράσινους.

Αποθέωση σε «Σάλπι»

Η κατάσταση που επικρατούσε στην Θεσσαλονίκη για τον Σαλπιγγίδη έχει αλλάξει άρδην. Υπενθυμίζουμε ότι το Πάσχα ο Ελληνας επιθετικός είχε περάσει τις γιορτινές μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του και του είχε γίνει «πέσιμο» σε μια καφετέρια αλλά λόγω των ψυχραιμότερων τα χειρότερα αποφεύχθησαν. Μέσα στο 2009 ο «Σάλπι» είχε δεχτεί ακόμα μια φορά κάτι ανάλογο αλλά αυτά πλέον δεν υπάρχουν. Πριν λίγα 24ωρα ο πράσινος άσος βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί στην Πολιτεία της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του αεροδρομίου, για να παρακολουθήσει την Δέσποινα Βανδή με τους Going Through.

«Σαλπιγγίδης οε οε οε»

Ο Σαλπιγγίδης καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα μαζί με κάτι φίλους του από τη Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Βουρλιώτης (ΝiVo) έκανε μέσω μικροφώνου γνωστή την παρουσία του διεθνή φορ στο μαγαζί. Τότε ήρθε η αποθέωση για τον παίκτη με τους φίλους του ΠΑΟΚ να φωνάζουν: «Σαλπιγγίδης οε οε οε». Οταν ο ποδοσφαιριστής έφυγε από το μαγαζί τον σταμάτησαν φίλοι του δικεφάλου και του τόνισαν: «Ασε τον Παναθηναϊκό και έλεγε στον ΠΑΟΚ» με τον Σαλπιγγίδη να χαμογελά και να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο παίκτης είχε αφήσει άφωνο τον Θοδωρή Ζαγοράκη, όταν ήταν στην προεδρία του ΠΑΟΚ του είχε πει ότι θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα επειδή κάτι χρωστάει. Πλέον η επιστροφή του Σαλπιγγίδη στην Θεσσαλονίκη φορώντας την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος είναι πιο κοντά από ποτέ αν και ο ΠΑΟΚ δεν του έχει κάνει ακόμα πρόταση και ο μάνατζερ του παίκτη θέλει να τον στείλει σε ομάδα του εξωτερικού.

Στην Λειβαδιά ο Αμπουμπακάρι

Ο Αμπουμπακάρι θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες στον Λεβαδειακό του Γιάννη Κομπότη, ο παίκτης του ΠΑΟΚ μετά της συζύγου του αποφάσισαν ο παίκτης να πει το ναι στην ομάδα της Βοιωτίας.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου