Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πανσερραικός-ΠΑΟΚ (17:00 AlphaTV)

Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει στις Σέρρες για το διπλό που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα χρειαστούν πολύ υπομονή και συγκέντρωση οι παίχτες του ΠΑΟΚ για να μπορέσουν να προκριθούν.Λογικά σήμερα θα δούμε για πρώτη φο΄ρα και τον Εντίνιο. Ο κόσμος θα ναι φυσικά εκεί ,αφού δεν καταλαβαίνουμε τίποτα απο ατσαλάκωτους-αδεια πουκάμισα υπουργούς.

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Φερνάντο Σάντος, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κρέσιτς, Τσιρίλο, Φιλομένο, τον ανέτοιμο Μουσλίμοβιτς (που προπονήθηκε κανονικά, με στόχο να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) και τον τιμωρημένο Βιεϊρίνια, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός πλάνων και ο τραυματίας Βερόν (που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται).

Στην 18μελή αποστολή βρίσκονται οι Χαλκιάς, Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Εντίνιο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο.

Δείτε τι έγινε πέρσι στον αγώνα πρωταθλήματος στις Σέρρες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου