Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Γκαρσία: «Θελω το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»

Να σηκώσει το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός άσος του Δικέφαλου επεσήμανε πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να φτάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου και το κύπελλο Ελλάδας αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία. Ο δυναμικός χαφ του ΠΑΟΚ μίλησε επίσης για τη δυνατότητα που έχουν οι Θεσσαλονικείς να πλησιάσουν τους δύο πρωτοπόρους καθώς και για την αγάπη που εισπράττει από τους φίλους του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία στο ραδιοφωνικό σταθμό sport103 FM

Αρχικά ο Γκαρσία αναφέρθηκε στην νίκη επί του Λεβαδειακού και την εξαιρετική αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την αποβολή του Αραμπατζή: «Ακόμη κι όταν μείναμε με δέκα παίκτες, δεν τρελαθήκαμε. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Ηταν μια σημαντική νίκη, δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και τους την αφιερώνουμε».

Επειτα μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να πλησιάσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, να μαζεύουμε νίκες και να περιμένουμε από τους άμεσους αντιπάλους μας να κάνουν λάθη. Θέλουμε να τους πλησιάσουμε στη βαθμολογία, το σημαντικότερο είναι όμως να κοιτάμε τους εαυτούς μας και το τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Ως ομάδα, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, καθώς θέλουμε να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Θεωρώ ότι διαθέτουμε καλή ομάδα, απλά η διαφορά με την περσινή χρονιά είναι ότι πέρυσι σκοράραμε πιο εύκολα».

Εν συνεχεία έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου: «Το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός θεσμός για μας και θέλουμε να το σηκώσουμε. Είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, μαθηματικά γίνεται, αλλά στην ουσία είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Στο Κύπελλο όμως έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία».

Kλείνοντας τόνισε πως αισθάνεται ικανοποιημένος από την παρουσία του ως τώρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Βρισκόμενος σε μια ξένη χώρα, αυτή η αγάπη σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να ανταποκριθώ με την αγωνιστική συμπεριφορά μου. Νιώθω πολύ καλά και ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Αν έλειπε και ο αποκλεισμός από την Χέρενφέιν, που μας επηρέασε, όλα θα ήταν καλύτερα».

www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου