Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Στην Τούμπα για πάντα ο Γκαρσία και με λιγότερα!

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες ο Πάμπλο Γκαρσία ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ θα αγωνίζεται με την φανέλα του Δικεφάλου έως το καλοκαίρι του 2012, και μάλιστα δέχτηκε μείωση στις ετήσιες απολαβές του!

Από 550.000 ευρώ που ήταν η αμοιβή του τώρα θα είναι 400.000, με τον έμπειρο μέσο να δείχνει και έτσι την μεγάλη του επιθυμία να παραμείνει στους "ασπρόμαυρους".

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Δικέφαλος "δένει" έναν από τους καλύτερος παίκτες του φετινού πρωταθλήματος με τον Γκαρσία που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μίλαν Και Ρεάλ Μαδρίτης να είναι πολύ πιθανόν να "κρεμάσει τα παπούτσια" του στον ΠΑΟΚ

www.sport24.gr

Σε δήλωσή του σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του ο Γκαρσία τόνισε "Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά απ' τα λεφτά του συμβολαίου, όπως η αγάπη του κόσμου για μένα και την οικογένειά μου...".

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρε χαρακτηριστικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Pablo Garcia ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2012".

Στο μεταξύ ελεύθερος έμεινε ο Τζο Μπιζέρα ο οποίος αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου