Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ για Νούνο Γκόμεζ!

Τον Νούνο Γκόμεζ έχει βάλει μεταξύ άλλων στο στόχαστρό του ο ΠΑΟΚ όπως υποστηρίζουν (και) πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Ο Γκόμεζ είναι 33 ετών και αναπληρωματικός στην Μπενφίκα, ωστόσο η αξία του και η ποιότητά του είναι μεγάλη και γνωστή. Άλλωστε επί πολλά χρόνια διετέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας με συμμετοχές στα Euro 2004 (δεύτερη θέση πίσω από την Εθνική μας) και 2008 (έφτασε ως τα προημιτελικά με τον Γκόμες να είναι ο αρχηγός).

Δεν είναι τυχαίο ότι, παρά την ηλικία του, είναι η πρώτη αλλαγή της ομάδας και μάλιστα όχι μόνο παίρνει συμμετοχές αλλά και σκοράρει κιόλας έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 αγώνες του πρωταθλήματος (από τους 14 που έχουν διεξαχθεί) και έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ στην Ευρώπη έπαιξε τέσσερα ματς και πέτυχε ένα τέρμα.

Τελευταία του συμμετοχή στις 12 Δεκεμβρίου όπου στο εκτός έδρας παιχνίδι της Μπενφίκα με την Ολανένσε μπήκε στο 88’ της αναμέτρησης και σκόραρε στο 90'!

Αυτή ήταν και η προτελευταία αγωνιστική για το πορτογαλικό πρωτάθλημα πριν την διακοπή (το πρωτάθλημα ξεκινάει ξανά σήμερα), ενώ να σημειωθεί ότι πέρυσι ο Γκόμεζ έπαιξε με την Μπενφίκα σε 24 ματς και βρήκε 7 φορές δίχτυα.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Κονσεϊσάο επικοινώνησε με τον διεθνή επιθετικό, που ψάχνει ομάδα για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει έστω και μικρές ελπίδες για να παίξει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ο Δικέφαλος φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη με μορφή δανεισμού. Βέβαια το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι μεγάλο και ικανό να βάλει σημαντικά εμπόδια για την ολοκλήρωση μία τέτοιας κίνησης.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου