Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Αραμπατζής: «Σκέφτομαι μόνο την πρόκριση»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό για το κύπελλο, παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον πρώην παίκτη των «λιονταριών» και νυν του «Δικεφάλου» του βορρά, Νίκου Αραμπατζή. «Κάθε φορά που αντιμετωπίζω τον Πανσερραϊκό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα καθώς πέρασα αρκετά χρόνια στις Σέρρες», ανέφερε αρχικά στο «Metrosport».
Και συνέχισε: «Έχω αγωνιστεί όμως κι άλλες φορές απέναντι στην πρώην ομάδα μου και φυσικά θέλω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα πάρουμε την πρόκριση και τίποτα άλλο…».

-Επιστρέφεις πάντως σε ένα γήπεδο στο οποίο έχεις πετύχει τα περισσότερα γκολ στην καριέρα σου! Μάλιστα την πρώτη σου χρονιά στον ΠΑΟΚ είχες πετύχει και ένα γκολ επί του Πανσερραϊκού σε αγώνα Κυπέλλου και πάλι…
«Έπαιξα αρκετά χρόνια στον Πανσερραϊκό αλλά και σε άλλη θέση, πιο μπροστά, οπότε ήταν λογικό να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Μακάρι να πετύχω ξανά ένα γκολ όπως πριν από λίγα χρόνια και να πάρουμε την πρόκριση».

Το πρωτάθλημα για λίγο μπαίνει στην άκρη καθώς υπάρχει πρώτα το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Πως το αντιμετωπίζεται αυτό το ματς; Προέρχεστε από ορισμένα συνεχόμενα παιχνίδια, υπάρχει κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες…
«Σίγουρα υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να μην μας επηρεάζει τίποτα όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Όλα τα αφήνουμε πίσω και στο μυαλό μας είναι μόνο πως θα μπορέσουμε να περάσουμε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, αλλά πρέπει πρώτα να περάσουμε τον Πανσερραϊκό. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Επίσης γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια του Κυπέλλου κρύβουν πάντα παγίδες. Γι’ αυτό κι εμείς στις συζητήσεις που κάνουμε και μεταξύ μας λέμε συνέχεια ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς και να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, όπως σε όλα τα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα».

-Ο Πανσερραϊκός δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής…
«Αυτό είναι γεγονός, καθώς ενώ ξεκίνησε καλά δεν είχε συνέχεια στο πρωτάθλημα. Δεν έχει σταθερότητα και το τελευταίο διάστημα δεν παίρνει και αποτελέσματα, αλλά αυτό δε λέει τίποτα σε μας. Εμείς πρέπει να προσέξουμε τον Πανσερραϊκό όπως κάθε αντίπαλο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου