Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Στην Τούμπα μέχρι τέλους καριέρας ο Γκαρσία

Θέμα χρόνου φαίνεται να αποτελεί η έναρξη των συζητήσεων μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία για την σύναψη του νέου συμβολαίου του διεθνή Ουρουγουανού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που όπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτό με το οποίο θα ολοκληρώσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.
Μία εξέλιξη που αποτελεί εξάλλου και κοινή επιθυμία των δύο πλευρών γεγονός που είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει από την πλευρά του ώστε οι συζητήσεις να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν πριν ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ.

Το δέσιμο εξάλλου του Γκαρσία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και ότι η οικογένειά του είναι χαρούμενη στην Θεσσαλονίκη είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα συμβάλλει σε συνδυασμό με την φετινή του αγωνιστική παρουσία που έχει αποτελέσει το δικό της λιθαράκι στην μέχρι τώρα πορεία του συνόλου του Φερνάντο Σάντος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν γίνει προκαταρκτικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών όπου φανερώθηκε η διάθεσή τους ώστε το νέο συμβόλαιο να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατόν με αυτό να είναι διάρκειας δύο ή ακόμα και τριών ετών.

Στην ίδια λογική με την περίπτωση του Γκαρσία είναι και ακόμα τριών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Χαλκιάς, Ίβιτς και Λίνο των οποίων τα συμβόλαια επίσης λήγουν το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα αργήσει και με αυτούς να ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις.

Ο Πάμπλο Γκαρσία που τον Μάϊο θα γίνει 33 ετών μετράει με τον Δικέφαλο 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο. Πέρσι αγωνίστηκε σε 20 ματς του πρωταθλήματος ενώ φέτος έχει παίξει σε 20. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις ο έμπειρος μέσος έχει φορέσει 44 φορές την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ντεμπούτο έκανε στις 30 Αυγούστου του 2008 στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ φέτος πέτυχε και το πρώτο του γκολ, στην Κομοτηνή κατά του Πανθρακικού.

Πριν λίγους μήνες επισκέφτηκε μετά από πρόσκληση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρας 4 και έγινε μέλος του θρυλικού Συνδέσμου οπαδών του Δικεφάλου!

Ξεκούραση για Γκαρσία-Έτοιμος ο Εντίνο

Όπως έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στην σημερινή πρωινή προπόνηση ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσετραϊκό.

Με τον Γκαρσία να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, οι Βιτόλο και Φωτάκης ίσως να είναι τελικά το αμυντικό δίδυμο των χαφ που θα αγωνιστεί στις Σέρρες, καθώς ο Ορουγουανός έχει δεχτεί ένα χτύπημα και το τεχνικό τιμ θέλει να τον προστατέψει ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ενώ ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τους Σορλέν, Ίβιτς, Κριστιάνο και Εντίνιο.

Γίνεται άλλωστε μία προσπάθεια μέχρι αύριο να έρθει η μπλε κάρτα του Εντίνιο από την Ισπανία και να παίξει στο ματς των Σερρών.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έδειξε στην σημερινή προπόνηση ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και μπορεί να βοηθήσει άμεσα στον ΠΑΟΚ.

Κλείνει Μάρκος Αντόνιο;

Στο μεταξύ ο Μάρκος Αντόνιο προπονήθηκε και σήμερα και δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει περίπτωση απόκτησης του αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ελεύθερος. Υπάρχει περίπτωση ο έμπειρος αμυντικός να παραμείνει στην ομάδα και εφόσον δείξει ότι μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αυτή να είναι η τρίτη μεταγραφή του Δικεφάλου!

Άλλωστε οι σχέσεις του Μάρκος Αντόνιο με τον ΠΑΟΚ είναι άριστες. Όταν ο ποδοσφαιριστής περνούσε δύσκολες στιγμές με το πρόβλημα της υγείας του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε δίπλα του σε όλη αυτήν την «μάχη» που έδινε για την ζωή του. Την ίδια στιγμή που η Οσερ με την οποία είχε συμβόλαιο ο Αντόνιο τον είχε εγκαταλείψει.

www.sport24.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο Γκαρσία φέτος είναι σοβαρός και κάνει αυτό που πρέπει...τον βοηθαει και η παρουσία του Βιτόλο που του δίνει την δυνατότητα να ανεβαίνει και λίγο πιο ψηλά και να δημιουργεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή