Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Φεύγει ο Μπισέρα, έρχεται επιθετικός!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Τζο Μπισέρα να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλμπαθέτε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερε χθες η ιστοσελίδα «Newstin.es», οι εκπρόσωποι του Ουρουγουανού αμυντικού βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος για να παίξει εκεί μέχρι το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επιβεβαίωσε η πλευρά του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ ενημερωμένοι εμφανίζονται και οι «ασπρόμαυροι». Εν τω μεταξύ, ο Τύπος στην Ουρουγουάη υποστήριζε ότι ο μάνατζερ του Μπισέρα (Πάκο Κασάλ) προσπαθεί να στείλει τον πελάτη του να πάει στην Πενιαρόλ.

Ο Ουρουγουανός δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος και με την ενδεχόμενη αποχώρησή του θα αδειάσει μια θέση ξένου που χρειάζεται για την απόκτηση του σέντερ φορ. Αν ο 29χρονος ποδοσφαιριστής συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, τότε θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής των Θεσσαλονικέων.

Αρνητικός στην ειδοποίηση της διοίκησης του ΠΑΟΚ να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του εμφανίζεται ο Ματίας Βερόν, ο οποίος εξακολουθεί να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τη φημολογία περί επαναπροσέγγισης με τον Ηρακλή, δεν επιβεβαιώνονται από τις δύο ομάδες.

* Το πλάνο του Σάντος για το αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

* Επειτα από δεκαετίες προσφοράς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων Βασίλης Αλεκοζίδης συνταξιοδοτήθηκε.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου