Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

«Χλωμό» για φορ

Ψάχνουν αριστερά ψάχνουν δεξιά, ρωτούν φίλους και γνωστούς, όμως οι χειμωνιάτικες αγορές είναι ακριβές. Οπότε το θέμα απόκτησης επιθετικού στον ΠΑΟΚ φαντάζει πλέον δύσκολο.

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει παίκτη για να καλύψει το επιθετικό πρόβλημα που τείνει να γίνει χρόνιο. Ο Σάκης Παπάζογλου δείχνει να μην μπορεί να προσφέρει το γκολ, ενώ οι Λούσιο Φιλομένο και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που τους χάνεις που τους βρίσκεις τείνουν να γίνουν μόνιμοι στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ.

Δεν έχει εκπτώσεις

O Φερνάντο Μοριέντες και ο Χαλίλ Αλντιντοπ είναι δύο από τους παίκτες που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα. Και οι περιπτώσεις τους εξετάσθηκαν, αν και το κασέ τους θεωρείται υψηλό (περίπου 350.000 ευρώ για δανεισμό έως τον Μάιο), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και οι δύο δύσκολα βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ελάχιστες συμμετοχές

Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός, που είναι σήμερα 33 χρόνων, έχει παίξει στο φετινό Πρωτάθλημα 15 αγώνες με τη Μαρσέιγ αλλά πέτυχε μόνο ένα γκολ, ενώ ο 27χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός έχει μόνο εννιά συμμετοχές με τη Σάλκε και σκόραρε μία φορά σε βάρος της Μπόχουμ, σε αγώνα Κυπέλλου.

Ο Ονουάτσι

Το ψάξιμο συνεχίζεται, όμως όσο ψάχνουν στον ΠΑΟΚ τόσο σκοντάφτουν στο οικονομικό. Χρήματα δεν υπάρχουν για να σπαταληθούν και να υπάρχουν είναι για να δοθούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις. Έτσι λοιπόν, αν δεν προκύψει κάποια μετακίνηση της τελευταίας στιγμής τύπου Ονουάτσι, στον ΠΑΟΚ διοίκηση και τεχνικό τιμ κάνουν τον σταυρό τους να είναι οι τρείς επιθετικοί του Δικεφάλου υγιείς μέχρι και την λήξη του Πρωταθλήματος.

Σαρωτικές αλλαγές

Γιατί το Καλοκαίρι θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα, που δεν μπορεί να φανατιστεί κανείς. Του χρόνου η ομάδα θα ξεκινήσει με στόχο να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη δυάδα του Πρωταθλήματος.

Έρχεται ο Μπιζέρα

Την Πέμπτη (14/1)φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Τζο Μπιζέρα, αφού κατάφερε να πάρει άδεια εξόδου από την πατρίδα του μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του. Αναμένεται να συναντηθεί με τους Βρύζα και Κονσεϊσάο για να λυθεί το συμβόλαιό του ή να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Δεν φεύγει ο Βερόν

Η Ανόρθωση ήταν η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Βερόν, αλλά εκείνος αρνήθηκε να μετακινηθεί στην Μεγαλόνησο. Η κυπριακή ομάδα τού προσέφερε 600 χιλιάδες ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση, προκαλώντας μεγάλη δυσφορία στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου