Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Στην τελική ευθεία για φορ

Εντείνει τις προσπάθειες ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την ανεύρεση ενός φορ περιοχής. Νεα δημοσιεύματα για Μπιζέρα στην Ουρουγουάη, δύσκολα θα αποχωρήσει ο Ρικάρντο Βερόν.

Εντείνονται οι προσπάθειες για φορ

Ο Κονσεϊσάο τις τελευταίες πέντε ημέρες προσπαθεί να τελειώσει με το θέμα του επιθετικού καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Τα δεδομένα που υπάρχουν είναι λίγο πολύ γνωστά. Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες στην γραμμή κρούσης, ωστόσο το περιορισμένο μπάτζετ δυσκολεύει τα πράγματα. Πάντως δεν αποκλείεται να μην αποκτηθεί τελικά κάποιος ποδοσφαιριστής αν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

Νέα δημοσιεύματα για Μπιζέρα

Ο Τζόε Μπιζέρα παραμένει στην Ουρουγουάη λόγω προσωπικού προβλήματος, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «espectador.com» βρίσκεται κοντά στην Πενιαρόλ. Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού έχει ενημερωθεί πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Σάντος.

Δύσκολα να φύγει ο Βερόν

Ο Βερόν έχει δεχτεί προτάσεις από Καβάλα, ΠΑΣ και κυπριακούς συλλόγους, ωστόσο μέχρι στιγμής δείχνει να «πατάει» πάνω στο συμβόλαιό του και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Αρκετά πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι καθώς συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση του.

www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου