Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Σάντος: «Άξιζε μία ακόμα ευκαιρία ο Σέρτζιο»

Τον λόγο για τον οποίο συγχώρεσε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο (για τη συμπεριφορά του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χέρενφεν) εξήγησε ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας στην πορτογαλική ιστοσελίδα «tvi24.pt».

Ο τίτλος του δημοσιεύματος στο σάιτ ήταν «Eκλεισε η διαμάχη του Σάντος με τον Κονσεϊσάο» καιαναφέρει: «Ο Κονσεϊσάο είχε αντιδράσει άσχημα μετά την αντικατάστασή του από τον Φερνάντο Σάντος στο εντός έδρας παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Χέρενφεν. Ο Κονσεϊσάο ήταν αρχηγός στο συγκεκριμένο ματς, φορούσε το περιβραχιόνιο και τη στιγμή της αντικατάστασής του ήταν έξαλλος πηγαίνοντας στα αποδυτήρια».

Στη συνέχεια φιλοξενεί δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένα θέμα που έχει επιλυθεί εσωτερικά. Φυσικά δεν μας άρεσε ο τρόπος που ενήργησε ο Κονσεϊσάο. Δεν αρέσει αυτού του είδους η αντίδραση. Θέλουμε η ομάδα να λειτουργεί σαν μία οικογένεια. Ολοι οι παίκτες έχουν την ίδια σημασία, αλλά βέβαια υπάρχουν παίκτες με ιδιαιτερότητες. Πιστεύω ότι το σωστό ήταν να δώσω μία ακόμα ευκαιρία στον Σέρτζιο, διότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Ολοι οι παίκτες άλλωστε έχουν τις κακές στιγμές τους. Τιμωρήθηκε δεόντως και η ιστορία τελείωσε εκεί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά».

Αύριο η έκτακτη Γ.Σ.

Αύριο στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παλατάκι. Βασικό θέμα είναι η επικύρωση της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 15,1 εκατ. ευρώ. Το επόμενο χρονικό διάστημα οι διοικούντες την ΠΑΕ θα αναλύσουν πότε θα «ανοίξει» η αύξηση και για τους απλούς φιλάθλους. Τα έσοδα που θα προκύψουν από αυτή τη διαδικασία θα αποτελέσουν τη μία από τις τρεις πηγές (πλέι οφ και Κύπελλο οι άλλες) που μπορούν να καλύψουν το έλλειμμα των 2,3 εκατ. ευρώ που παρουσιάζεται στον προϋπολογισμό της σεζόν.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου