Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Μόνο νίκη για να... ηρεμήσει

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στη Νέα Σμύρνη κι έτσι η ανάγκη νίκης στο Κυριακάτικο (27/9, 19:00) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, έχει γίνει ακόμη πιο επιτατική. Στον «δικέφαλο», γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς ο αντίπαλός τους θέλει επίσης πάση θυσία τους τρεις βαθμούς (σ.σ. ο Ατρόμητης παραμένει χωρίς νίκη μετά πο 4 αγώνες), ωστόσο, δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα έτσι να φτάσουν στο πολυπόθητο... «τρίποντο».

Αλλωστε, και ο ίδιος ο Θοδωρής Ζαγοράκης, στην ομιλία που έκανε προχθές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τόνισε ότι μόνο μέσα από τα νικηφόρα αποτελέσματα θα επέλθει ηρεμία στα αποδυτήρια, έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη στην προσπάθεια που κάνει να πετύχει τους στόχους της.

Φυσικά το έργο του «δικεφάλου» στην Αθήνα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς τις πολλές απουσίες που υπάρχουν. Χαρακτηριστικό είναι, ότι μετά και την αποβολή του Σάκη Παπάζογλου στο ματς της Τετάρτης με τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς «καθαρόαιμο» επιθετικό. Το ρόλο αυτό θα παίξει (αναγκαστικά) ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που ναι μεν βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ωστόσο δεν είναι αυτό που λέμε, φορ περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (26/9), μετά το τέλος της οποίας ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μωϋσιάδης, Φωτάκης, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Βερόν, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια.

Πλην του Παπάζογλου, εκτός αποστολής έμειναν και οι Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς, Μουν, Βιτόλο, Σνάουτσνερ και Αμπουμπακάρι. Στον αντίποδα, συμπεριλήφθηκε ο Ρικάρντο Βερόν, τον οποίο ο Σάντος δεν έδειχνε να υπολογίζει στην αρχή της περιόδου. Ωστόσο, οι πολλές απουσίες, οδήγησαν τον Πορτογάλο τεχνικό, να συμπεριλάβει και τον Αργεντινό μέσο.

www.goalday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου