Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Στον αγύριστο!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα μετά το τέλος του χθεσινού (23/9) αγώνα με τον Πανιώνο στη Νέα Σμύρνη, η ΠΑΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι κάνει αποδεκτή την παραίτηση του εκτελεστικού διευθυντή της, Βασίλη Γκαγκάτση. «Ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης υπέβαλλε, για προσωπικούς λόγους, την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η παραίτηση του κ. Γκαγκάτση έγινε σήμερα το μεσημέρι αποδεκτή από τον πρόεδρο κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι».

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε υποβάλλει την παραίτησή του από τη Δευτέρα (21/9) που μας πέρασε και τελικά σήμερα έγινε αποδεκτή.
Το κλίμα για τον Γκαγκάτση ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ βαρύ, από τη μέρα που η διοίκηση Ζαγοράκη είχε ανακοινώσει την πρόσληψή του, κιόλας. Κι αυτόμ γιατί οι οπαδοί της ομάδας δεν επιθυμούσαν την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας μάλιστα έντονα παράπονα στον Θοδωρή Ζαγοράκη

Το πολύ κακό ξεκίνημα του «δικεφάλου» στη φετινή χρονιά είχε κάνει άσχημη την ατμόσφαιρα στην ομάδα κι έτσι εκτιμάται πως ο Γκαγκάτσης αποφάσισε να παραιτηθεί, προκειμένου να «αφαιρέσει» το μερίδιο της πίεσης που ασκείται στον Θοδωρή Ζαγοράκη λόγω της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ...

www.goalday.gr

Οι Παπαπέτρου,Κασναφέρης κτλ δε ξεχνούνται απο τον λαό του ΠΑΟΚ Βασίλη μου!Πελάτες του μας έχει κάνει ο γαύρος επι της παντοδυναμίας σου!Στον αγύριστο και μακριά από τον ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου