Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Σάντος ή Ρεχάγκελ

Στο mpala.gr, όπως το έχουμε ξαναγράψει, δεν φοβόμαστε να εκφράσουμε την άποψή μας. Όπως είχαμε πει για τον Τιμούρ Κετσπάγια ότι «τελείωσε» για τον Ολυμπιακό, αρκετά πριν από το επίσημο τέλος της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους», έτσι μπορούμε να σας πούμε και τώρα για τον Φερνάντο Σάντος ότι «έχει τελειώσει» για τον ΠΑΟΚ.


Μπορεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης να χτυπιέται και να λέει ότι πιο εύκολα θα φύγει ο ίδιος από τον ΠΑΟΚ, παρά ο Σάντος, αλλά το πολύ, πολύ να φύγουν και οι δύο πακέτο. Νομοτελειακά, όταν ο προπονητής χάσει το έρεισμα της κερκίδας, στις νίκες θα παίρνουν τα εύσημα οι παίκτες και στις ήττες θα φταίει ο προπονητής.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο σερί εκτός έδρας ματς και αν τα χάσει και τα δύο, όχι στον πάγκο του «δικεφάλου» δεν θα ξανακαθίσει ο Πορτογάλος, αλλά ούτε καφέ στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορεί να πιει.


Ο Ζαγοράκης είναι βέβαιο ότι δεν θέλει να φανεί ότι κάνει κολωτούμπα, αφού πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε μιλήσει για ανανέωση του συμβολαίου του Σάντος. Ο τελευταίος, όμως, έχει τόσο άγχος, που όχι μόνο την ομάδα σωστά δεν μπορεί να διευθύνει, αλλά ούτε καλά, καλά μία αλλαγή να κάνει στο παιχνίδι. «Σε αντικατέστησα επειδή είχες πρόβλημα στο πόδι», είπε στην αλλαγή του Γκαρσία και ο Ουρουγουανός του απάντησε: «Ποιο πόδι, εγώ είμαι μία χαρά».


Στην Θεσσαλονίκη ήδη υπάρχει φημολογία ότι αντικαταστάτης του Πορτογάλου, όποτε φύγει θα είναι ο Ρεχάγκελ, ο καλός φίλος του Βασίλη Γκαγκάτση. Όταν δε ερωτώνται οι... κομιστές αυτών των φημών για την ηλικία του Ρεχάγκελ, απαντούν: «Μπορεί να είναι τεχνικός διευθυντής, όπως έχει δηλώσει ότι θέλει να δουλέψει μετά την Εθνική και στον πάγκο ένας προπονητής της επιλογής του π.χ. ο Τοπαλίδης».

Εμείς εδώ θέλουμε να καταθέσουμε και πάλι την δική μας άποψη. Μετά τον αμυντικογενή Σάντος ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται έναν ακόμα πιο μεγάλο λάτρη του 1-0...


www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου