Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Group Therapy!

Κάτι σαν group therapy. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κλείστηκαν την Τρίτη (15/9) στα αποδυτήρια της ομάδας και τα είπαν για όσα συνέβησαν στο ισόπαλο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Κατάμεστη αναναμένεται να είναι η Τούμπα την Κυριακή (20/9) στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μόλις 300 εισιτήρια έχουν μείνει αδιάθετα. Εγκρίθηκε το 12,5% των μετοχών στον Γκαγκάτση, συμφωνία με Ατρόμητο για 1.200 εισιτήρια.

Group therapy

Η ισοπαλία στην Τρίπολη δεν άρεσε σε κανέναν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, γι' αυτό και οι παίκτες με τον Φερνάντο Σάντος αποφάσισαν να μιλήσουν και να δουν τι δεν πήγε καλά. Κλείστηκαν στα αποδυτήρια, συζήτησαν και κατά κάποιο τρόπο ξεθύμαναν. Ερχεται και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή και το άριστο κλίμα στην ομάδα μοιάζει επιτακτικό.

Κατάμεστη η Τούμπα

Γεμάτη θα είναι η Τούμπα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 7.500 εισιτήρια έμειναν προς διάθεση μόλις 300. Ακόμη ένα sold out για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Εγκρίθηκε η μεταβίβαση

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το οποίο ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας πως εγκρίθηκε η μεταβίβαση του 12,5% των μετοχών της από τους Ηλία Βιολίδη και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, στον νυν εκτελεστικό διευθυντή της.

Με κόσμο στο Περιστέρι

Σε συμφωνία με τον Ατρόμητο έφτασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα λάβει 1.200 εισιτήρια για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου