Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Οι 5+1 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ζενίτ, Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα ή Στεάουα Βουκουρεστίου.


Οι τέσσερις πρώτες ομάδες είναι οι σίγουροι πιθανοί αντίπαλοι για τον "δικέφαλο", ενώ ίσως την Δευτέρα να οριστικοποιηθεί πως η 5η θα είναι η Μπράγκα.

Ο μόνος τρόπος να μην είναι η Μπράγκα στο group των ισχυρών είναι η Στεάουα να βγει δεύτερη στην Ρουμανία.

Η Στεάουα νίκησε την Ουνιβερσιτάρια Κραϊόβα και διατήρησε τις οποίες ελπίδες της για την 2η θέση, ενώ ίσως να τις χάσει οριστικά την Δευτέρα με την ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής, αλλά υπάρχει βέβαια ενδεχόμενο να κριθούν όλα την τελευταία αγωνιστική το επόμενο Σάββατο.

To group των ανίσχυρων

Μαζί με τον ΠΑΟΚ στο group των ανίσχυρων θα είναι η Σέλτικ, η Γιουνγκ Μπόις και η Γάνδη, μαζί με μία ρουμανική ομάδα αν δεν τερματίσει 2η η Στεάουα.

Οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την 2η θέση στην Ρουμανία είναι η Ουνιρέα, η Βασλούι και η Τιμισοάρα, ενώ αν η Στεάουα βέβαια βγει 2η, τότε στους ανίσχυρους θα είναι η Μπράγκα.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον γύρο των play-off

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και περάσει από τον 3ο προκριματικό γύρο, τότε θα πρέπει να αποκλείσει άλλη μία ομάδα στον γύρο των play-off για να φτάσει στους ομίλους.

Οι ομάδες που σίγουρα είναι πινανοί αντίπαλοι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η Σεβίλλη, η Βέρντερ και η Τότεναμ. Οι άλλες δύο θα είναι η Ζενίτ και ο Άγιαξ αν περάσουν και αυτές από τον 3ο προκριματικό, ενώ αν δεν τα καταφέρουν έρχονται κατά σειρά για να τις αντικαταστήσουν στο group των ισχυρών οι Φενέρμπαχτσε, Στεάουα*, Μπράγκα, Σέλτικ, Σαμπντόρια και Οσέρ.

Συμπλήρωσε την 22άδα η Μπούρσασπορ

Η Μπούρσασπορ πήρε το πρωτάθλημα στην Τουρκία και εξασφάλισε θέση στους ομίλους του Champions League, συμπληρώνοντας την 22άδα.

Οι 22 ομάδες των ομίλων του CL:

Μπαρτσελόνα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τσέλσι
Άρσεναλ
Μπάγερν Μονάχου
Μίλαν
Ίντερ
Λιόν
Ρεάλ Μαδρίτης
Ρόμα
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μπενφίκα
Βαλένθια
Μαρσέιγ
Παναθηναϊκός
Ρέιντζερς
Σάλκε
Σπάρτακ Μόσχας
Τβέντε
Ρουμπίν Καζάν
Κλουζ
Μπούρσασπορ 



www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου